Horoscopul saptamanii realizat de Mariana Cojocaru: Ce zodii au noroc in dragoste

By  | 

BERBEC

Aceşti nativi vor avea parte de o săptămână karmică, dominată de extreme. Astrologul Mariana Cojocaru spune că Berbecii care sunt cu adevărat iubiţi de astre pot da o mare lovitură, pot primi o veste fericită care să ţină de familie. Dezamăgirea se poate instala la Berbecii care nu au parte de iubire, care trec prin separări sau au relaţii şubrede. Săptămâna 13-19 octombrie le oferă Berbecilor posibilitatea de a conştientiza că nimic nu este etern.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu sănătatea în 13-19 octombrie. Află ce spun astrele! 

TAUR

Zilele de 13 şi 14 vor constitui punctul de pornire în care Taurii se pot pune în valoare foarte bine. Există şi tauri care în această perioadă vor simţi o povară, o presiune din exterior cu sarcini duble, tensiuni la locul de muncă sau lipsă de sprijin. Nativii care suferă de reumatism, au probleme digestice sau cu tiroida trebuie să se menajeze mai mult decât de obicei.

Citeşte şi Horoscop 13-19 octombrie. Cum stai cu dragostea în această săptămână 

GEMENI

Se spune că Gemenii au un plan perfect mental, legat de un partener şi îşi doresc să transpună acest ideal în realitate, unora le va ieşi, în timp ce pentru alţii va fi un eşec lamentabil, pentru că au tendinţa să îşi supraaprecieze partenerii. Unii nativi din Gemeni pot avea parte de un miracol în viaţa lor.

Continuarea horoscopului realizat de Mariana Cojocaru pe RomâniaTV.net. 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *