Horoscopul lunii martie 2015

By  | 

Peşti

Puncte forte: Eşti creativă, liberă şi periculos de romantică.

Puncte slabe: Faptul că te răzgândeşti atât de des îi derutează pe cei din jurul tău.

Stilul preferat: Poţi purta cu eleganţă aproape orice, dar cel mai mult ţi se potrivesc combinaţiile contrastante, aşa cum este cea dintre piele şi dantelă.

Activitatea preferată: Ai un puternic simţ vizual, aşa că îţi place la nebunie să te pierzi printre imagini. Întotdeauna postezi lucruri interesante pe Pinterest sau Instagram, lucru care îţi aduce o grămadă de „fani”.

Stil de seducţie: Entuziasmul unei noi iubiri te face să radiezi, dar încearcă să nu-ţi idealizezi partenerul.

Luna aceasta: Termină din timp tot ce ai început, pentru că lucruri măreţe ţi se vor întâmpla după ce Mercur intră în semnul tău pe data de 12. Îndrăzneşte să-ţi exprimi cu fermitate opiniile şi vei obţine rezultatele aşteptate. În jurul datei de 17, realizezi că un prieten sau un fost iubit pe care l-ai trimis la plimbare are mai multe de oferit decât ţi-ai imaginat.

Pe parcursul anului: Eclipsa de soare din semnul tău de pe data de 20 îţi asigură un an extraordinar! Ai tendinţa să laşi lucrurile să meargă de la sine, dar anul acesta îndrăzneşte să iei decizii importante pentru tine – va merita. Iunie şi august sunt cele mai romantice luni. Fie că eşti singură sau combinată, o escapadă de vară îţi va ridica serios pulsul. Te vei bucura de mult succes în carieră toamna aceasta, aşa că munceşte din greu şi culege roadele.

Acum ai nevoie de: O rochie feminină şi provocatoare, care să-ţi activeze cheful de ieşit chiar şi în zilele friguroase.

Cele mai hot alegeri amoroase

Fecioară. Amândoi sunteţi creativi şi prietenoşi, aşa că vă completaţi de minune. Pentru că vă place să experimentaţi lucruri noi, vă înţelegeţi bine şi în dormitor.

Taur. Ai nevoie de un partener pe care să te poţi baza, iar Taurul este loial şi iubitor. Te face să te simţi adorată, iar tu îl ajuţi să-şi activeze spontaneitatea.

Berbec

Luna aceasta: Unghiul pe care planeta ta, Marte, îl face cu Jupiter pe data de 10 creează un bun moment pentru a face o mişcare importantă. După ce Soarele intră în semnul tău pe data de 20, vei experimenta un val proaspăt de încredere. Nu-ţi fie teamă să-ţi asumi un risc.

Ai nevoie de: Un săpun luxuriant, care să-ţi dea instant o stare de milioane.

Taur

Luna asta: Marte intră în semnul tău pe 31, fenomen care se întâmplă doar o dată la doi ani, aşa că profită de energia pozitivă. S-ar putea să ai parte de surprize incredibile.

Ai nevoie de: O escapadă. Chiar dacă n-a venit încă vara, achiziţionează-ţi un costum de baie sexy şi mergi la spa pentru un răsfăţ memorabil.

Gemeni

Luna asta: Prima zi a lunii este una norocoasă pentru că Mercur, planeta ta, îţi creează oportunităţi extraordinare în zona faimei şi a succesului. Ţinteşte sus – de data asta n-ai cum să ratezi!

Ai nevoie de: O jachetă elegantă, potrivită atât pentru serviciu, cât şi pentru ieşirile de după.

Rac

Luna asta: Gândeşte-te la scopuri pe termen lung, pentru că data de 16 îţi poate prezenta noi oportunităţi care se potrivesc mai bine cu dorinţele tale din prezent. Ascultă-ţi intuiţia. Ziua de 24 e ideală pentru a-ţi asuma un risc. 

Ai nevoie de: O geantă încăpătoare, ca să-ţi pui în ea tot ce ai nevoie pentru o escapadă romantică. 

Leu

Luna asta: Încerci să-ţi echilibrezi nevoile cu cele ale celor din jur, dar nu uita să-ţi rezervi momente de linişte doar pentru tine. Ziua de 25 este perfectă pentru tine, deoarece Soarele face un unghi benefic cu Jupiter, aducându-ţi noroc în dragoste, carieră şi distracţie.

Ai nevoie de: O pereche îndrăzneaţă de stiletto care să reflecte curajul tău nemăsurat.

Fecioară

Luna asta: Luna Plină de pe data de 5 îţi va oferi una dintre cele mai romantice zile ale anului, mai ales dacă îţi faci planuri creative cu partenerul, cum ar fi vizitarea unui loc inedit sau înscrierea la nişte cursuri de actorie. Oportunităţile în carieră te vor întâmpina după data de 

Ai nevoie de: Un ulei preţios pentru îngrijirea tenului, care să te facă să radiezi.

Balanţă

Luna asta: Eşti înconjurată de energie pozitivă luna asta. Fii deschisă schimbării în jurul datei de 4. Când Soarele se mută în Berbec, semnul tău opus, pe data de 20, o nouă iubire promiţătoare sau un proiect de muncă se vor materializa.

Ai nevoie de: Un bronzer catifelat, care să-ţi dea acea strălucire de sfârşit de iarnă.

Scorpion

Luna asta: Pe data de 17, Venus, planeta iubirii, se mută în zona relaţiilor. Viaţa ta amoroasă va fi extrem de intensă în următoarele câteva săptămâni. Abandonează-te complet acestor momente năucitoare şi nu lăsa probleme de la serviciu să-ţi strice dispoziţia.

Ai nevoie de: Un inel dramatic şi strălucitor, care să se potrivească personalităţii tale intense.

Săgetător

Luna asta: Vei avea multe responsabilităţi în această perioadă! Pe data de 14, Saturn va intra în retrograd , ceea ce înseamnă că va trebui să regândeşti un proiect care nu evoluează conform planurilor. Ia o pauză de la aventură şi bucură-te de ceva linişte.

Ai nevoie de: O pătură pufoasă care să-ţi ţină de cald în timp ce-ţi construieşti planul de atac.

Capricorn

Luna asta: După luna aceasta, lucrurile vor începe în sfârşit să se liniştească în viaţa ta. Pe data de 14, planeta ta, Saturn, va intra în retrograd, dându-ţi ocazia să respiri uşurată şi să te ocupi de lucrurile care te pasionează cu adevărat. 

Ai nevoie de: O curea practică şi elegantă în acelaşi timp, care să pună în valoare orice ţinută.

Vărsător

Luna asta: Încearcă să rămâi cu piciorele pe pământ – te aşteaptă nişte schimbări în jurul datei de 4. Stai liniştită, totul se va dovedi a fi în favoarea ta, chiar dacă la început vei fi sceptică.

Ai nevoie de: Un obiect decorativ artistic care să-ţi pună pe roate creativitatea.

Veşti cosmice pentru oricine

E o lună plină de acţiune! Unghiul de pe data de 16 dintre Pluto şi Uranus este ultimul din lunga serie care a tulburat cosmosul încă din 2012. Viaţa va reveni în sfârşit la normalitate, aşa că nu dispera.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *