Horoscopul lunii aprilie

By  | 

Berbec

Puncte forte: încrederea şi focul tău interior atrag oamenii către tine.

Puncte slabe: Atunci cînd te-ai hotărît asupra unui lucru, nu prea mai ţii cont de părerea altora.

Stilul preferat: Garderoba ta include atît piese clasice, cît şi piese valoroase, de lux.

Activitatea preferată: îţi plac plimbările de una singură, cu căştile în urechi.

Stil de seducţie: Adori să domini şi nu ţi-e teamă să spui cu voce tare ce-ţi doreşti în dormitor.

Luna aceasta: Se întrevăd schimbări. Dacă primeşti veşti neaşteptate, fii cu băgare de seamă – nu acţiona pînă nu strîngi suficiente informaţii. Ai putea întîlni dragostea pe data de 8, aşa că pune-ţi rochia aia nouă şi ieşi în oraş!

Pe parcursul anului: Ai chef să călătoreşti – nu mai sta pe gînduri şi plănuieşte o excursie! Anul acesta, dragostea te “loveşte” cînd te aştepţi mai puţin – ar fi o idee bună ca de data asta să nu te gîndeşti prea mult înainte să accepţi întîlnirea cu un tip. Investeşte energie în interese noi.

Taur

Concentrează-te pe: Prieteni, gaşcă şi evenimente mondene! Luna aprilie vine cu multe întâlniri, distracţie şi socializare! 

Mantra ta: Empatia şi sensibilitatea sînt la cote maxime, foloseşte-le pentru a le fi de folos celor dragi sau celor care au cu adevărat nevoie!

Nu te obosi: Să alergi după bani, în această lună sînt posibile unele pierderi sau situaţii financiare neprevăzute!

Puterea atracţiei: Fii cu băgare de seamă la consecinţele ce pot surveni în această perioadă; este posibilă o idilă cu un apropiat – un prieten sau un coleg!

Gemeni

Concentrează-te pe: Discursul cu care te prezinţi în faţa unui grup de persoane. O vorbă nelalocul ei ar putea stârni un mare scandal!

Mantra ta: Echilibrează spiritul războinic cu o atitudine diplomată pentru a menţine balanţa în favoarea ta!

Nu te obosi: Cu jocurile de noroc sau cu speculaţiile financiare, astrele nu sînt în favoarea ta!

Puterea atracţiei: Este bine să nu te avânţi încă sau să nu îţi pui speranţele într-o relaţie ce tocmai a început; pasiunea se poate stinge mai repede decât ai fi crezut!

Rac

Concentrează-te pe: Partenerii cu care colaborezi la serviciu, mai mult ca sigur relaţia dintre voi nu mai poate exista în forma actuală, iar unele schimbări sînt urgente!

Mantra ta: Susţine-ţi punctul de vedere în faţa superiorilor sau autorităţilor, fără a fi agresivă sau impulsivă. Cine trebuie să te audă va avea urechi pentru tine!

Nu te obosi: Să te sustragi din faţa treburilor casnice; s-au adunat mai multe sarcini şi nu mai pot fi amânate!

Puterea atracţiei: Este momentul ca relaţia în care eşti să treacă prin schimbări radicale! Gândeşte-te profund la ceea ce-ţi doreşti şi acţionează în consecinţă!

Leu

Concentrează-te pe: Examene, testări sau interviuri! Capacităţile şi cunoştinţele tale urmează să fie testate! 

Mantra ta: Oferă tot ceea ce ai mai bun şi dă dovadă de maturitate. Există oportunităţi de avans pe mai multe planuri!

Nu te obosi: Cu detaliile! Fii fermă, concisă şi mereu la subiect! Pasiunea pe care o exteriorizezi va avea cel mai mare impact asupra interlocutorilor!

Puterea atracţiei: Lasă-te condusă de intuiţie, de sentimente şi emoţii, ele te vor ghida în relaţia cu persoana pe care o iubeşti! 

Fecioară

Concentrează-te pe: Bani, conturi, tranzacţii sau împrumuturi! Nu te lăsa influenţată şi nu risca în afaceri, nu este o perioadă potrivită câştigurilor!

Mantra ta: Chiar dacă simţi că nu mai rezişti şi că trebuie să spui ceea ce gândeşti, este important să-ţi menţii cumpătul şi să îţi măsori cu atenţie cuvintele! Ceilalţi ar putea înţelege greşit intenţiile pe care le ai!

Nu te obosi: Cu noile proiecte, ci revizuieşte-le pe cele vechi. Undeva s-a strecurat o eroare ce împiedică buna desfăşurare a lucrurilor!

Puterea atracţiei: Venus, planeta iubirii, tranzitează zona cuplului şi a căsătoriei, activându-le! Este momentul să întâlneşti pe cineva în cazul în care eşti singură sau în care să reaprinzi flacăra pasiunii în cuplul deja existent!

Balanţă

Concentrează-te pe:  Relaţia cu asociaţii sau cu partenerii de lucru; pot apărea situaţii reprevăzute sau o problemă mai veche să se repună în discuţie!

Mantra ta: Este timpul pentru o cură de vitamine, mai multă odihnă şi atenţie sporită la persoana ta! Energia îţi este scăzută şi te poţi simţi epuizată.   

Nu te obosi: în discuţii interminabile cu oameni care oricum nu îţi înţeleg punctul de vedere! 

Puterea atracţiei: Este o lună importantă în acest sector, când este posibil orice, atât în favoarea, cât şi în defavoarea ta! Nu acţiona impulsiv şi mai bine amână deciziile radicale!

Scorpion

Concentrează-te pe: relaţia cu rudele, care în urmatoarea perioadă va fi mult mai valoroasă şi mai profundă! 

Mantra ta: Trecutul şi unele decizii anterioare se cer a fi revizuite. Concentrează-te pe parcursul de până acum şi trage învăţămintele necesare!

Nu te obosi: în certuri cu colegii de la locul de muncă, s-ar putea ca un superior să nu aprecieze gâlceava sau situaţia creată! 

Puterea atracţiei: Aprilie este pentru tine o lună a emoţiilor împărtăşite, a săruturilor pasionale şi a declaraţiilor profunde! Abandonează-te energiei create şi simte puterea iubirii!

Săgetător

Concentrează-te pe: Hobby-urile pe care le ai, deoarece creativitatea creşte la cote foarte mari! Vei găsi multe idei ingenioase şi rezolvări la secundă pentru tot ceea ce vei dori să faci!

Mantra ta: întâlnirea cu o persoană specială pare că a fost predestinată. Profită la maxim de această şansă şi creează un parteneriat!

Nu te obosi: să pui preţ pe valoarea materială a unui obiect, profitul s-ar putea să apară pe altă cale sau să fie de altă natură decât cea financiară!

Puterea atracţiei: Nimic nu este stabil sau nu merge conform planurilor şi aşteptărilor tale, de aceea lasă lucrurile să se întâmple de la sine şi nu te baza pe nimic sigur!

Capricorn

Concentrează-te pe: Informaţia pe care o primeşti în această lună. Ea va fi valorificată mai devreme sau mai tîrziu!

Mantra ta: Unele transformări radicale în modul în care reacţionezi sau gândeşti trebuie făcute în următoarele luni! Vinovatul este Pluto, care îşi începe retrogradarea în zodia ta.

Nu te obosi: în cearta cu un membru al familiei. Cuvintele dure sînt cele care dor cel mai tare şi care pot fi uitate cu greutate!

Puterea atracţiei: Poate fi o lună armonioasă, în care ceea ce doreşti să se întâmple se şi materializează foarte repede!

Vărsător

Concentrează-te pe: Drumuri, deplasări şi felul în care conduci! Pot surveni unele probleme în trafic, cu maşina sau cu ceilalţi participanţi la trafic!

Mantra ta: Menţine-ţi punctul de vedere şi nu te lăsa influenţată de persoanele din jurul tău. Nu toţi au cele mai bune intenţii. 

Nu te obosi: Să-ţi descîlceşti problemele financiare; norocul o să apară atunci când te aştepţi mai puţin!

Puterea atracţiei: Fereşte-te de ispite, s-ar putea să fii atrasă într-o cursă a pasiunii, care să-ţi dea peste cap tot Universul!

Peşti

Concentrează-te pe: Felul în care arăţi, pe modul în care te îmbraci şi pe o schimbare de look! Vei întâlni cei mai buni profesionişti care să te ajute în deciziile legate de fashion, look şi noile tendinţe!

Mantra ta: Discuţiile legate de bani nu îşi iau rostul în următoarea perioadă, decât în cazul în care vrei să provoci un scandal!

Nu te obosi: Cu amănunte sau lucruri mărunte, ci trăieşte totul la capacitate maximă!

Puterea atracţiei: Iubeşte, abandonează-te şi lasă emoţiile să se manifeste! Pasiunea de care eşti învăluită şi momentele pe care le poţi trăi fac parte din categoria celor care nu se uită uşor! 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *