Horoscopul lunii aprilie 2015

By  | 

Balanţă

Luna asta: Relaţiile tale sunt o prioritate acum, aşa că programează-ţi activităţile astfel încât să ai timp pentru toţi oamenii dragi din viaţa ta. Vei reuşi, în sfârşit, să te rupi de un partener toxic în jurul datei de 4, când va avea loc o eclipsă de lună în semnul tău.

Ai nevoie de: O brăţară strălucitoare, care să te facă să zâmbeşti în momentele dificile.

Scorpion

Luna asta: Profită de inspiraţia şi energia de care te bucuri zilele acestea! Dacă îţi urmezi instinctul în jurul datei de 5, vei obţine rezultate excelente. Soarele se află în zona parteneriatelor pe data de 20, un moment perfect ca să cunoşti pe cineva care chiar îţi satisface aşteptările.

Ai nevoie de: O veioză creativă, care să te ajute să schimbi atmosfera din locuinţa ta.

Săgetător

Luna asta: Este o perioadă incitantă şi romantică pentru tine. Dragostea se intensifică în jurul datei de 20, când Marte se mută în zona parteneriatului. De asemenea, s-ar putea ca luna aceasta să ai parte de o oportunitate uriaşă în carieră. Acordă mai multă atenţie proiectelor legate de tehnologie.

Ai nevoie de: O pereche veselă de ochelari, ca să întâmpini soarele cum se cuvine.

Capricorn

Luna asta: Până acum ai muncit la foc continuu, aşa că, luna asta, încearcă să-ţi faci mai mult timp pentru tine. În jurul datei de 6 ai putea primi nişte veşti excelente legate de profesia ta, dar acordă-ţi suficient timp pentru a cântări lucrurile, ca să te asiguri că iei cea mai bună decizie.

Ai nevoie de: O loţiune de corp parfumată, care să te ajute să-ţi păstrezi calmul în momentele marilor decizii.

Vărsător

Luna asta: Data de 6 este una dintre cele mai favorabile zile ale anului pentru tine, vei avea parte de oportunităţi extraordinare. Până pe 17, îţi vei da seama pentru ce merită să lupţi – fii optimistă, dar practică. După data de 20, încearcă să petreci mai mult timp acasă, în linişte.

Ai nevoie de: O nouă husă pentru iPad – după cum ştii, micile detalii fac diferenţa.

Peşti

Luna asta: Organizează-te mai bine şi focusează-te pe lucrurile cu adevărat importante pentru tine. Te vei simţi mult mai bine odată ce vei înţelege că nu e nevoie să faci un milion de lucruri deodată. Nişte circumstanţe norocoase din jurul datei de 8 te vor ajuta să-ţi dai seama că eşti pe drumul cel bun.

Ai nevoie de: Un parfum proaspăt care să fie simbolul unui nou început.

Veşti cosmice pentru oricine

Aşteaptă-te la surprize în prima jumătate a lunii. O eclipsă ce va avea loc pe data de 4 va zdruncina uşor relaţiile, dar lucrurile îşi vor recăpăta calmul după 20, când Soarele intră în Taur.

Zodia lunii: Berbec

Puncte forte: Eşti genul de persoană care obţine întotdeauna ceea ce vrea şi nu se uită niciodată înapoi.

Puncte slabe: Atitudinea de lider îi poate face pe cei din jurul tău să se simtă eclipsaţi.

Stilul preferat: Fiind o tipă activă, ţinutele sport sunt preferatele tale, pentru că îţi dau libertate de mişcare şi îţi “ascut” instinctele.

Activitatea preferată: Nimic nu te face mai fericită decât să-i învingi pe cei care-ţi stau în cale.

Stil de seducţie: Atunci când cineva îţi atrage atenţia, nu te ascunzi după deget, ba chiar eşti cea care face primul pas dacă e nevoie.

Luna aceasta: În timpul eclipsei de lună de pe data de 4, mintea şi inima ta se focusează pe aprofundarea relaţiilor. Lucrurile devin chiar mai intense după data de 11, când viaţa ta socială înfloreşte. Ieşirile tot mai dese ar putea să te readucă faţă în faţă cu o veche iubire, deci pregăteşte-te pentru ceva scântei. Pe data de 20 vei avea parte de o victorie profesională şi te vei putea concentra mai bine ca niciodată, pregătind terenul pentru un mare succes.

Pe parcursul anului: E timpul să faci curăţenie în viaţa ta! Te plictiseşti repede, aşa că, anul acesta, fii sinceră cu privire la lucrurile şi oamenii din viaţa ta care nu se mai potrivesc în peisaj şi mergi mai departe. Iunie e o lună fabuloasă pentru dragoste şi muncă, iar în august te vei pricopsi cu un val neaşteptat de noroc. Până în septembrie, deja vei simţi că păşeşti pe un drum nou. Ai încredere în instinctele tale – tu ştii cel mai bine ce vrei de la viaţa ta.

Ai nevoie de: Nişte adidaşi moderni şi uşori, care să te motiveze să dai startul sesiunilor de alergare prin parc.

Cele mai hot alegeri amoroase

Gemeni – Împreună, vă place să exploraţi locuri noi şi să vă înconjuraţi de oameni interesanţi. Împărtăşiţi o mare plăcere pentru aventură şi viaţă în general, şi un libido pe măsură!

Vărsător – Aveţi o perspectivă unică asupra vieţii şi vă sprijiniţi reciproc în atingerea scopurilor. Vă place să vă depăşiţi limitele împreună şi să vă bucuraţi de neprevăzut.

Taur

Luna asta: Nu mai sta pe gânduri, acţionează! Venus, planeta care te guvernează, este în semnul tău până pe 10, aşa că iniţiază proiecte noi în acest timp. Odată cu sosirea lui Mercur de pe data de 14, vei fi capabilă să convingi pe oricine de orice. Intuiţia ta e puternică luna aceasta, aşa că încrede-te în ea pentru a te feri de oamenii care nu-ţi merită atenţia.

Ai nevoie de: Un nou set de lenjerie intimă, pentru a-ţi activa instant latura senzuală.

Gemeni

Luna asta: Eşti un fluturaş sociabil! Petrecerile la care mergi se dovedesc a fi oportune, după ce o bună prietenă îţi face cunoştinţă cu nişte oameni interesanţi, care te vor ajuta să faci următorul pas în carieră. După data de 11, când Venus se mută în semnul tău, eşti cu adevărat irezistibilă. Aşa că bucură-te de atenţia care ţi se oferă şi, cine ştie, poate-ţi cunoşti Alesul.

Ai nevoie de: Un rucsac modern, care să-ţi activeze cheful de aventură. 

Rac

Luna asta: Aşteaptă-te la nişte schimbări dramatice în jurul datei de 6, care te vor împinge să-ţi urmezi visurile şi să laşi deoparte aşteptările celorlalţi. Vei avea parte de o surpriză plăcută pe data de 22, aşa că fii răbdătoare şi ai încredere în instinctele tale – lucrurile bune sunt pe cale să apară.

Ai nevoie de: Un sacou îndrăzneţ, care să-ţi ofere o apariţie şic şi încrezătoare la muncă. 

Leu

Luna asta: Ai o viaţă foarte agitată, în sensul bun. În jurul datei de 6, te va surprinde o nouă oportunitate de a călători. Până una alta, cheamă-ţi prietenele la un pahar de voie bună şi plănuiţi de pe-acum o excursie incitantă pentru la vară. La muncă, responsabilităţile îţi dau bătăi de cap după data de 20, aşa că vei avea nevoie de o pauză. Lasă-ţi romantismul să iasă la iveală – va merita. 

Ai nevoie de: O pereche de cercei exotici, care să se asorteze cu personalitatea ta îndrăzneaţă.

Fecioară

Luna asta: Vrei să scapi de rutina insuportabilă? Încetează să-ţi mai ceri scuze şi dedică-te adevăratelor tale pasiuni, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. E posibil ca un fost iubit să revină în viaţa ta în jurul datei de 16. Dacă n-ai apucat să treci peste, acum ai putea avea o şansă de a reînnoda iubirea.

Ai nevoie de: Un rucsac boho cu franjuri, care să te scoată din zona de confort.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *