Holograf se alatura listei de sustinatori "Let`s Do It, Romania!" (VIDEO)

Din randul persoanelor publice, dupa Smiley, Leonard Doroftei si Adrian Despot, Holograf se alatura proiectului si ii invita pe toti romanii la curatenia generala de pe 25 septembrie.Holograf transmite un mesaj mobilizator, pentru intreaga populatie a Romaniei. „Daca noi, societatea civila nu luam atitudine, nimeni nu va face nimic. Este timpul sa facem ceva!”, spun membrii celebrei trupe.Pentru aceasta filmare, echipa Let’s Do It, Romania! aduce multumiri speciale lui Freaka da Disk de la Parazitii, care sustine proiectul pe partea de productie video.

Campania beneficiaza si de un spot TV, cu o varianta pentru Internet, un spot radio, dar si de virale menite sa atraga atentia asupra proiectului.

In saptamanile care vor urma, echipa „Let`s Do It, Romania!” va prezenta testimoniale cu diverse vedete, din diferite zone de interes, care vor indemna publicul sa se inscrie pentru Ziua de Curatenie Nationala din 25 septembrie. Pe 25 septembrie nu conteaza cine esti si ce faci, pentru ca toti romanii se unesc pentru o cauza comuna: curatarea Romaniei de gunoaie.

Cum te poti implica in „Let`s Do It, Romania!”?

  • Inscrie-te pentru Ziua de Curatenie Nationala!
  • Inscrie-te pentru actiunea de cartare!
  • Inscrie-te in echipa de organizare locala din judetul tau!
  • Sustine Let’s Do It, Romania in social media!
  • Fa o donatie!
  • Alatura-te cauzei de pe Facebook!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.