Heidi lanseaza 4 noi sortimente in gama Gourmette

Mai mult decat o ciocolata!

Gama Gourmette nu este o simpla ciocolată. Este o invitatie in Lumea Simturilor! Cele mai noi aparitii in gama completeaza Lumea Gourmette cu arome proaspete, delicios de racoroase, potrivite pentru vara.

Prin fereastra ambalajului deosebit de elegant, VEZI bucăţelele de fructe si le admiri culorile. Deschizi ambalajul si ATINGIfructele dulci şi coapte presarate deasupra tabletei de ciocolata. Poti deja sa MIROSI vara prin aroma lor.

Rupi o patratica din tableta si AUZI deliciosul sunet pe care il are ciocolata de buna calitate. GUSTI! Aroma puternică a ciocolatei albe sau cu lapte se imbina perfect cu delicatetea ingredientelor 100% naturale. SIMTI o explozie de energie!

Gourmette Strawberry & Raspberry este o simfonie de arome. Capsuni si zmeura coapte, presarate pe tableta de ciocolata alba, iti amintesc de placerile simple ale copilariei.

Gourmette Banana & Passion Fruit, te poarta intr-un taram exotic, plin de savoare, un gust usor dulce si incitant de aromat de banana şi fructul pasiunii.

Gourmette Pineapple & Kiwi este o combinatie energizanta intre aroma ananasului copt si acrisorul fruct de kiwi, care te duce cu gandul la o vacantă tropicala.

Gourmette Peach & Apricot iti rasfata simturile cu aromele preferate ale zilelor de vara: piersici si caise se unesc cu ciocolata cu lapte pentru o experienta senzoriala completa.

Aventureaza-te in Lumea Simturilor pe www.heidi-senses.com!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.