Gustari de vara delicioase

By  | 

Vremea aceasta fierbinte te îmbie la opţiuni culinare uşoare, rapid de pregătit şi sănătoase în acelaşi timp!

Bruschete de vara

Unge felii de pâine cu ulei, bagă-le la cuptor câteva minute. Taie felii subţiri câteva piersici şi roşii, şi bagă la cuptor, pe o foaie de copt, piersicile feliate. Lasă-le să se rumenească aproximativ cinci minute şi apoi aşază-le pe feliile de pâine, alături de roşiile tăiate cubuleţe şi o felie de brânză brie sau camembert. Delicioso!

Salata greceasca light

Pune câteva felii de caşcaval halloumi pe plită şi pregăteşte între timp legumele pentru salată. Taie julien o ceapă roşie, roşiile cuburi şi pregăteşte un sos ţaţichi (iaurt gras, castraveţi daţi pe răzătoare şi storşi, usturoi, puţin ulei, sare). Aşază într-un bol câteva frunze de baby spinach şi adaugă celelalte ingrediente. Yummy!

Frigarui caprese

Pe cosmopolitan.com am citit o reţetă grozavă: cumpără biluţe de mozzarella, roşii cherry şi nişte frunze proaspete de busuioc. Taie roşiile cherry în jumătate, pune-le pe un băţ de frigăruie sau pe o scobitoare, adaugă biluţa de mozzarella şi poţi opta să înveleşti ori roşia, ori mozzarella în câte o frunză de busuioc. Presară sară şi puţin ulei de măsline cu mirodenii şi… poftă bună!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *