Greseli de dieta

Aceste greșeli te pot costa câteva kilograme bune! Iată cum să le eviți.

Nu orice dietă funcționează (de exemplu, dieta ta veche). Dacă urmezi reguli greșite, este posibil nu numai să nu slăbești, ci chiar să te îngrași! Pentru a da joc kilogramele nedorite, ai grijă să eviți aceste greșeli foarte comune:

Subestimezi numărul caloriilor consumate. Mai ales dacă iei masa în oraș, este greu să ghicești exact câteva calorii are un anumit preparat. Ai putea crede că un hamburger are 300 de calorii, însă acesta să aibă peste 500. Dacă nu știi câte calorii are mâncarea, mai bine dublează numărul pe care l-ai „ghicit”.

Mananca sanatos fara sa iti fie foame!

Te interesează doar numărul caloriilor. Aruncă un ochi peste toate informațiile de pe ambalaj și mănâncă inteligent. De exemplu, un bol de fulgi de ovăz te va satisface mai bine decât un cereal bar plin de zahăr, chiar dacă fulgii de ovăz au ceva mai multe calorii.

Tratezi grăsimea de parcă este Diavolul. Atunci când renunți la grăsimi, trebuie să le înlocuiești cu altceva, deci nu reduci caloriile, doar le înlocuiești – cu zahăr. Spre deosebire de grăsime, zahărul te va face să îți fie foame mai des. Vom reveni cu un articol în care vom vorbi mai mult despre tipurile de grăsime.

Ce sa NU mananci la micul dejun

Refuzi să mănânci desert. Este important să alegi un stil de viață sănătos, cu care te simți confortabil, deci nu îți interzice să mănânci desert din când în când. Ciocolata neagră, de exemplu, te poate chiar ajuta să slăbești!

Nu mănânci destul. Poate crezi că dacă te înfometezi vei slăbi mai rapid, dar metabolismul tău va încetini pentru aputea conserva energia. Te vei simți nervoasă, obosită și cu capul în nori.

Nu măsori porțiile. Este foarte important să iei asta în considerare, pentru a nu mânca mai mult decât trebuie! De asemenea, nu mânca niciodată direct din pachet, cel mai probabil vei consuma mai multă mâncare decât ți-ai propus.
*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.