Greseli de dating pe care si tu le faci

Uneori avem impresia că întâlnirile au mers grozav, însă realizăm după aceea că tipul nu a fost prea impresionat. Iată care sunt cele mai comune greșeli de dating pe care probabil și tu le faci fără să îți dai seama.

Avem nevoie de iubire în viața nostră, dar, pentru a ajunge la o relație serioasă, trebuie întâi să trecem prin perioada întâlnirilor, mai plăcută sau mai neplăcută. Ne plângem deseori că nu găsim bărbatul potrivit, însă, din păcate, de multe ori chiar noi suntem de vină pentru întâlnirile proaste.

Esti prea pretentioasa in alegerea partenerului?

Jocul întâlnirilor nu este distractiv pentru oricine. Unele femei pur și simplu nu se pricep la dating! Din fericire, COSMO e aici pentru tine și îți arată care sunt greșelile pe care cele mai multe femei le fac la întâlniri.

Pentru început, nu trebuie să vorbești despre fostul tău la primele întâlniri – nici măcar nu îl aduce în discuție, pentru că va părea că încă nu ai trecut peste el. Și, chiar dacă nu ai trecut peste, tipul pe care tocmai l-ai cunoscut nu trebuie să afle asta. În fond, ieși cu el pentru că îți dorești să creezi o nouă legătură, deci nu îți strica șansa din prima. În cazul în care el te întreabă direct, răspunde-i sincer, dar nu intra în detalii.

6 reguli ale datingului in secolul 21

Apoi, e normal să vorbești despre tine, despre hobby-urile tale, despre visurile tale… însă nu prea mult. Încearcă să nu vorbești prea mult despre tine, să nu îți povestești toată viața încă de la primele întâlniri. Păstrează și puțin mister, oricine își dorește asta. Lasă lucrurile să curgă natural.

De asemenea, ai grijă ce anume și cât bei la primele întâlniri. Poate că nu ești o mare consumatoare de alcool, ci pur și simplu se nimerește să te vezi cu tipul acesta după o săptămână grea la muncă și chiar ai avea nevoie de niște vodkă tonică. Totuși, nu vei lăsa o impresie prea bună dacă vei da pe gât patru pahare cât timp el abia a ajuns la fundul primei sticle.

Nu mai pierde timpul cu tipul nepotrivit

În ceea ce privește mâncarea, însă, nu îți mai face atâtea griji! Chiar crezi că el nu are nimic mai bun de făcut decât să îți numere caloriile din farfurie? Ești un om, nu un iepure care ar mânca toată viața salată. Potrivit mai multor studii, bărbații nu numai că nu apreciază femeile care nu măcâncă ce au poftă la întâlniri, ci acest lucru chiar îi enervează puțin. De ce să te prefaci că ești altfel?

La finalul întâlnirii, nu e recomandat nici să te prefaci că nota de plată nu există, dar nici să nu insiști 20 de minute să o plătești tu. Nu are nicio legătură cu „vremurile bune în care bărbații erau gentlemani” și nici cu feminismul, ci pur și simplu cu bunul simț. Ai grijă să ai bani suficienți la tine și oferă-te să plătești jumătate din consumație. Dacă acceptă, nu te supăra, iar dacă refuză, nu insista până îl înnebunești, dar încearcă să nu pari nici prea bucuroasă că pleci cu niște bani în portofel. E vorba doar de niște bani și o notă de plată, nu trebuie să faci mare caz din asta.

Tu faci aceste greșeli de dating?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise