Grapefruitul iti imbunatateste starea de spirit

Un nou studiu a arătat că grapefruitul are un efect benefic pentru persoanele care se confruntă cu anxietate, depresie sau furie.

Știm deja că anumite alimente ne pot îmbunătăți starea de spirit, iar pe lista acestora a fost inclus de curând și grapefruitul. Acest fruct citric se cultivă în țări precum Brazilia, Cipru, Mexic, Argentina, Statele Unite ale Americii sau Israel și este cunoscut încă din anii ’70 pentru faptul că stimulează digestia.Suferi de anxietate sau ești stresată?

Recent, un studiu a arătat că acest fruct poate diminua stresul și emoțiile negative, ajutând și persoanele care se confruntă cu stări de furie, anxietate sau depresie. În urma acestui studiu, participanții au petrecut cel puțin 10 minute mirosind fructe de grapefruit, iar starea lor s-a îmbunătățit semnificativ.

Nu se știe exact de ce are fructul aceste proprietăți, însă cercetătorii recomandă să îl consumăm ca atare, să îl includem în limonadă sau alte sucuri sau chiar să folosim lumânări sau bețișoare parfumate.

Spune adio stresului!

Tu ai observat vreodată că grapefruitul îți îmbunătățește starea de spirit?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise