Gloss-ul de buze pentru urgentele de beauty

Datorită formulei bogate şi agenţilor de hidratare, gloss-ul este perfect pentru buzele tale, mai ales că dă şi un luciu seducător şi irezistibil. Din păcate, dacă vrei unul colorat, este nevoie să investeşti dacă nu vrei să se ȋntindă ȋn jurul gurii şi să te facă să arăţi foarte ciudat, cam ca un claun.

De asemenea, sunt altele care fac ca firele de păr să rămână lipite de buze de parcă ar avea super-glue. Pentru o formulă perfectă, caută un lipgloss care are şi vitamine (mai ales A şi E) şi uleiuri naturale ca cel de avocado, shea sau jojoba pentru a hidrata fără să ȋncarce ȋn timp ce hrăneşte pielea cu nutrienţi.După ce ai găsit gloss-ul perfect, tot ce trebuie să faci dacă pleci ȋn vacanţă este să ai gloss-ul ȋn permanenţă ȋn geantă pentru că-l poţi folosi pentru mai toate urgenţele de beauty.

Nu ai blush?
Dacă nu ţi-ai adus blush-ul cu tine ȋn vacanţă, stai fără grijă, gloss-ul tău roz poate ȋnlocui cu succes lipsa blush-ului tradiţional.
Aplică o dâră de gloss roz pe mijlocul obrazului, sub pomeţi, şi ȋmprăştie cu mâna ȋn sus pentru un efect spectaculos de definire şi strălucire.

Nu ai cremă de mâini?
Ȋn cazul ȋn care ai plecat pe plajă fără crema de mâini şi ai pielea crăpată sau o iritaţie cauzată de deshidratare, cel mai bun remediu este tot lipgloss-ul aplicat ȋn strat subţire pe zona afectată. Masează pentru ca produsul să intre ȋn piele şi să hidrateze profund.

Nu stau sprâncenele de nici un chip?
Dacă ai sprâncene generoase şi de culoare ȋnchisă, este teribil să le vezi zburlite, iar acest fenomen are loc mai ales la mare, cu atâta vânt şi apă sărată. La nevoie, aplică foarte puţin gloss pe sprâncene pentru a le cuminţi.

Pentru un plus de strălucire
Pentru a-ţi pune ȋn evidenţă şi mai mult trăsăturile frumoase şi bronzul căpătat pe plajă sau ȋn vacanţă la munte, aplică ȋn câteva puncte-cheie gloss ca pomeţi, frunte şi foarte puţin pe bărbie.

Trucuri pentru buze mai pline

Ce greseli facem in aplicarea rujului

 

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise