Gateste pentru a fi slim

Este vară și beneficiezi de o varietate incredibilă de ingrediente healthy la prețuri mici, așa că este momentul perfect pentru a pune mâna pe oale și tigăi și a prepara hrană delicioasă și care slăbește. Ghidul tău va fi marea chef, Gizzy Erskine.

Cum suntem tot timpul ȋn căutare de rețete și sfaturi slim pentru a le ȋmpărtăși cu voi, am descoperit-o pe incredibila Gizzy, un chef atipic, cu un stil vestimentar inspirat din anii ’50 – ’60, o față de păpușă, o reputație nepătată de chef al celor mai cunoscute staruri ale Mapamondului și cu o “misiune sfântă”, aceea de a revoluționa noțiunea de preparat delicios.

Tenis pentru sănătate și forme slim

Ȋncearcă rețete asiatice

Asiaticii (ȋn special thailandezii, japonezii, vietnamezii și coreenii) au creat o adevărată artă culinară din a găti sănătos și cu puține calorii.

Bonus: știu că te-ai plictisit crunt de pieptul de pui la grătar sau fiert, așa că dă iama prin cărțile de bucate asiatice și ȋnvață să-l prepari condimentându-l din plin cu ghimbir (arde și mai multe calorii), lime sau să-i faci un sos ȋn stil indian din iaurt, curry și alte condimente (chicken tandori). Experimentează, distrează-te ȋn bucătărie!

5 gustări slim care îți păstrează silueta

Cântărește

Gizzy crede că nu doar uleiul ar trebui cântărit, ci toate ingredientele. De exemplu, pastele trebuie neapărat cântărite pentru că au foarte multe calorii – folosește o cană pentru asta (300g).

Urmează dieta 6 cu 1 a lui Gizzy

Ȋn noua ei carte, The Skinny Weeks & Weekend Feasts, Gizzy vorbește pe larg despre dieta care a ajutat-o să slăbească masiv și să se mențină. Principiul este foarte simplu: 6 zile mănânci de dietă, iar ȋn cea de-a șaptea zi ai liber la ceva decandent și ȋngrășător, cu măsură ȋnsă. Propriu-zis, faptul că-ți permiți o zi ȋn care poți gusta din deliciile interzise ȋn timpul săptămânii ȋți oferă o stabilitate psihică, pentru că nu vei tânji după bunătăți, dar este și o provocare pentru corp, el trebuind să se readapteze tot timpul la ceea ce mănânci și, deci, să ardă mai multe grăsimi.

Trucuri de fashion pentru femei cu forme

Nu ȋn ultimul rând, vorba lui Gizzy: „Trebuie să-ți oferi ceva delicios din când ȋn când, altfel nu te bucuri de viață”.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise