Gafă de proporții la Premiile Oscar 2017. Cel mai bun film al anului, anunțat greșit

By  | 

Duminică seara a avut loc cea de-a 89-a ediție a Premiilor Oscar, iar prezentatorii au anunțat greșit câștigătorul la Cel mai bun film.

Filmul La La Land a fost nominalizat la 14 categorii ale premiilor Oscar de anul acesta, printre care Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu original, Cel mai bun actor în rol principal, Cea mai bună actriță în rol principal și Cea mai bună regie. Premiile sunt decernate în ordinea importanței, ultimele categorii fiind Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță și, bineînțeles, Cel mai bun film. Acest lucru a dus la o confuzie în rândul prezentatorilor, aceștia anunțând greșit câștigătorul la Cel mai bum film.

La finalul galei de decernare, prezentatorul a primit din greșeală plicul pentru Cea mai bună actriță și, văzând titlul La La Land, l-a anunțat pe acesta ca fiind Cel mai bun film. După ce membrii echipei au urcat pe scenă, greșela a fost observată, iar momentul a fost extrem de penibil. De fapt, câștigătorul era Moonlight, povestea vieții unui copil de culoare din Miami.

Mai jos poți vedea un clip cu momentul decernării

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *