FREYWILLE, o nouă colecție de bijuterii

Casa austriacă FREYWILLE prezintă o nouă colecție de bijuterii: trei design-uri romatic pastelate ce aduc omagiu artistului ceh Alphonse Mucha, considerat maestrul Art Nouveau al secolului 20.

După succesul primului design “Sarah Bernhardt”, FREYWILLE completează seria “Hommage a Alphonse Mucha” cu trei seturi feminine: POÉSIE D’ART, POÉSIE D’AMOUR and PASSION. În designul noilor seturi artiștii FREYWILLE evidențiază folosirea frecventă a penelor de păun, precum și a accesoriilor diafane de păr, văzute în multe dintre ilustrațiile și picturile lui Alphonse Mucha.Delicate cromatic precum prețioasele safire, smaralde sau quartzuri rose, noile bijuterii îmbină mai multe elemente ale stilului Art Nouveau în trei designuri fermecătoare. Împletirea liniilor fine și ușor ondulate a inspirat artiș-tii FREYWILLE în crearea primei colecții de bijuterii în aur roz-POÉSIE D’AMOUR, pentru a pune în evidență delicate-țea și feminitatea acestui design.

Modern și atemporal, aurul roz creează rama perfectă pentru designul artistic din email. Motivul aurului roz este redat și în email – de asemenea un debut al companiei, prin aplicarea pulberii de aur roz de 24k în design pentru a creea o structură armonioasă.

Pentru a echilibra tonul cald al aurului roz, POÉSIE D’ART este realizat în tonuri delicate de albastru safir și verde smarald, cu umbre de auriu și ivory. În setul PASSION, FREYWILLE creează o îmbinare încântătoare de roz, violet și portocaliu, evocând emoțiile îndrăznete și sentimentele de vară.

Noile seturi POÉSIE D’ART, POÉSIE D’AMOUR & PASSION sunt un sinonim pentru frumusețe, feminitate și reprezintă
esența Art Nouveau!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.