Formula magica de slabit

 

Alegi un regim sănătos, care să nu te sece de energie, astfel încât să slăbeşti fără efecte secundare, dar… ajungi la un moment dat să ai impresia că timpul (şi acul cântarului) stă în loc. Pentru a spori eficienţa dietei, poţi interveni cu câteva ajutoare de nădejde!

 

Exfolierea ajută… la slăbit!

Da, este cât se poate de adevărat; pentru ca toxinele din organism să poată fi eliminate cu ajutorul dietei pe care-o urmezi, pielea trebuie să fie bine curăţată de celulele moarte ce blochează porii. Totodată, acest lucru este esenţial şi pentru ca loţiunile / cremele de slăbit ori anticelulitice să poată penetra pielea şi să ajungă la depozitele de grăsime, dar şi pentru o mai bună circulaţie a sângelui. Foloseşte un scrub precum Caudalie Crushed cabernet, 105 lei, un exfoliant inspirat din tratamentele autentice utilizate in spa-urile Vinothérapie.

 

Dieta n-are somn !

N-ar fi minunat să slăbim pe timpul nopţii, când dormim ? Nu e imposibil, dacă folosim o cremă ce stimulează arderea grăsimilor în repaos. De exemplu, Cellu Slim night, de la Elancyl, 150 lei, conţine ingrediente ce lucrează sinergic şi oferă o acţiune intensivă de remodelare pe parcursul nopţii. Extractul de Cecropia, alături de cafeină şi de acceleratorul GP4P (un furnizor de energie celulară, care stimulează metabolismul celular pe parcursul nopţii) duc la rezultate demonstrate clinic după numai 14 zile!

 

Ţinteşte către grăsimi

Masajul este esenţial în procesul pierderii în greutate. Pentru a dubla eficienţa acestei proceduri, foloseşte un ulei pentru slăbit, conceput pentru a ataca grăsimile stocate în zona picioarelor, fese şi abdomen. Sephora Slimming oil for legs, buttocks and stomach, 89 lei, conţine ceai verde şi piper roz, pentru fermitatea pielii, conturarea siluetei şi reducerea aspectului celulitei. Masează-ţi pielea cu mişcări circulare dure, cu mâinile sau un dispozitiv pentru masaj.

 

Suplimente naturale

Pastilele de slăbit sunt în număr tot mai mare, dar nu toate sunt bune. Poate că unele vor ajuta la slăbit, însă riscul de efecte secundare e mult prea mare. Mai bine alegi un supliment 100% natural, precum Slim-O de la Revicare, 135 lei, care suprimă senzaţia de foame. Acesta conţine extract de frunze de ceai verde, pulbere din fructe de mango, extract din seminţe de guarana, fructe de portocal amar şi crom picolinat, ajutând la reducerea greutăţii corporale prin eliminarea apei şi a toxinelor din organism şi diminuând aspectul celulitei.

 

Scapă de toxine

În timpul dietei de slăbit, vei experimenta momente de oboseală, irascibilitate, somnolenţă, lipsă de vlagă! Dacă dieta ta este echilbrată, n-ar trebu să te simţi astfel, dar acestea pot fi semnele unui exces de toxine în organism. Pentru ale stimula eliminarea, poţi încerca un supliment alimentar precum Toxin, de la Dr.Shiffa, 159 lei. Este un produs natural, pe bază de ţelină, pătrunjel, ginseng şi fenicul, excelent adjuvant în detoxifierea organismului, indicat pentru a ajuta ficatul, vezica biliara şi rinichii în procesul de digestie, rezolvând probleme legate de constipaţie şi balonări, reglând totodată tulburările de tranzit intestinal (încă un motiv important pentru care nu slăbim). 

                            
               
      

Fă mişcare!

Nu e  nevoie să te duci zilnic la sala de fitness sau să alergi, sunt suficiente trei ore de exerciţii cardio (dans, de exemplu) pe săptămână pentru a slăbi, în completarea dietei. În restul zilelor, 30 de minute de mers pe jos îi sunt de ajuns corpului pentru a se menţine în formă.  Cu motivaţia nu vei avea deloc probleme, deoarece rezultatele bune sunt mereu un stimulent puternic!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.