În formă de star – Raluka

Pasionată de sporturi extreme şi de fitness, Raluka ne dezvăluie câteva secrete care stau la baza formei ei fizice de invidiat.

Sunt câteva lucruri pe care nu le ştiam despre Raluka — de exemplu, faptul că piesele ei au adunat, însumat, peste 200 milioane de vizualizări pe YouTube. Sau faptul că pe lângă artistă, este şi antreprenoare, şi merge în fiecare zi la “birou”, ca acţionar la Quantum Music.Am aflat şi de ce arată mereu atât de bine: fitness-ul şi alimentaţia echilibrată compensează pentru programul haotic şi greu de organizat cu care se confruntă orice vedetă.

Ce loc ocupă sportul în viaţa ta?

Un loc foarte important, deşi nu reuşesc să merg la sală atât de des pe cât aş vrea, atunci când merg, mă simt extraordinar de bine. Mereu am fost foarte activă, în copilărie eram încontinu pe role sau cu bicicleta. Reuşesc şi acum în timpul verii să mai ies cu rolele şi iubesc să fac asta.

Acum că se duce căldura, sala de fitness este prietena mea foarte bună. Îmi place sa fac sporturi extreme, am sărit cu paraşuta, am facut wakeboarding, îmi place adrenalina.

Citeşte continuarea articolului în ediţia aniversară a revistei Cosmopolitan.

Text: Diana Colcer, Foto: Facebook

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.