Florin Cujbă: cum devii propriul antrenor

Antrenorul de fitness Florin Cujbă lansează „Metoda Eleven”, un program bine structurat, construit astfel încât să poată fi făcut de oricine. Cum așa? „Deoarece este gândit în așa fel încât fiecare persoană care se apucă de acest program să devină propriul antrenor. Îți măsori singur/ă rezultatele și adaptezi totul la ceea ce poate organismul tău”, explică Florin.

Chiar dacă „Metoda Eleven” este pentru toată lumea, ea se adresează în primul rând „celor harnici, celor care nu caută soluția minune, pentru că aceasta pur și simplu nu există”, spune Florin Cujbă. „Se adresează celor care vor calitate, celor care vor o schimbare pe termen lung, care vor să-și cunoască și să-si depășească limitele”, continuă el.

Întrebat care sunt schimbările care apar în urma celor 11 săptămâni de antrenament și nutriție controlată, Florin Cujbă răspunde: „Am abordat în acest program toate cele 3 direcții principale când ne referim la compoziția corporală: slăbire, menținere sau creștere a masei musculare. Dacă în cazul slăbirii și al menținerii poți vedea rezultate Wow, în cazul creșterii de masă musculară pot spune că în 11 săptămâni poți ajunge în punctul în care musculatura are toate componentele pentru a face rezultate considerabile, fără a te accidenta. Mi-am propus prin Eleven să te fac propriul antrenor.”

Cartea lui Florin Cujbă este un program complex și complet de alimentație și antrenamente bine structurate pentru cei care vor să se pună în formă într-o perioadă de 11 săptămâni. „Oamenii greșesc atunci când nu au informațiile complete și se apucă de diete după ureche, când aleg antrenori personali fără să știe foarte multe despre ei și mai greșesc și atunci când renunță prea repede la ceea ce și-au propus”, este de părere autorul programului „Metoda Eleven”.

Programul propus de Florin poate fi găsit începând cu 18 aprilie la centrele de difuzare a presei. Va fi distribuit prin editura Burda și va avea ediție limitată de 5000 de exemplare la pret early bird, după care se va găsi în format online pe www.florincujba.com la secțiunea Eleven.

Metoda Eleven a fost aprobată de Men’s Health, fiind prima metodă de fitness creată 100% de un român.

Citeşte şi:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.