4 planuri alimentare inedite pentru femei de la cel mai creativ nutriționist din Constanța

Cristi Cristea, antrenorul personal din Constanța care a organizat primul concurs de mâncat salată din lume, a lansat 4 planuri alimentare inedite pentru domnișoarele și doamnele care vor să slăbească, să-și mențină greutatea sau să-și îmbunătățească starea generală de sănătate.

  • 21 Days Challenge (30+) – Plan alimentar destinat domnișoarelor și doamnelor care au depășit pragul vârstei de 30 de ani, al căror metabolism este încetinit și prin urmare, procesul de slăbire este ceva mai lent.
  • 21 Days Challenge (DETOX) – Dietă orientată spre declanșarea lentă a procesului de detoxifiere a organismului, care are ca scop, pe lângă slăbire, recăpătarea energiei, a puterii de muncă și a poftei de viață.
  • 15 Days Challenge (NO COOKING) – Plan alimentar echilibrat și sănătos, destinat femeilor care vor să slăbească, dar nu prea au timp de gătit.
  • 21 Days Challenge (HIPOTIROIDIE) – Program nutrițional adresat persoanelor diagnosticate cu Hipotiroidie sau cu Tiroidită Hashimoto care își doresc să piardă în greutate, deși afecțiunile care afectează glanda tiroidă îngreunează procesul de slăbire (Cristi Cristea este consilier în echilibrare hormonală).

Fiecare dintre aceste 4 programe pot fi achiziționate online, în format electronic (PDF), de pe site-ul magazinului online al tehnicianului nutriționist Cristi Cristea, la prețul promoțional de 29 RON!

planuri alimentare

Aceste diete sunt orientate către nevoile domnișoarelor și doamnelor care vor să slăbească natural, respectând o alimentație sănătoasă. Ideea este de a le oferi îndrumare pe termen lung și nu doar pe moment, așa cum se întâmplă cu foarte multe dintre dietele de pe internet.

Planurile alimentare lansate de Cristi Cristea – antrenorul personal care se bucură de peste 10 ani de experiență în domeniul nutriției – includ sute de variante de mese, însă acestea se bazează pe alimentare ușor accesibile. Și mai mult decât atât, fiecare dietă vine la pachet și cu liste de cumpărături care trebuie efectuate, în mod ideal, odată la 3 zile. Rețetele sunt destul de simple: unele nici măcar nu necesită preparare termică.

Aceste diete au fost testate de către zeci de persoane, iar rezultate pot fi văzute pe pagina de Instagram a lui Cristi Cristea, fondatorul singurei săli de fitness din Constanța care este destinată exclusiv femeilor.

Sursă: agenția PROMOdesk

Sursă foto: Cristi Cristea

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.