Lora x Nike: „Nimic nu mă poate opri!”

Sportul înseamnă mai mult decât mișcare, sănătate, endorfine. Înseamnă libertate. Conexiune. Curaj. Perseverență și, mai ales, conștiința faptului că în fiecare dintre noi stă motivația și puterea de a depăși orice obstacole. Într-o lume actuală atipică și în continuă schimbare, Nike și Lora ne îndeamnă să ne adunăm forțele, prin interemediul sportului, pentru a ieși victorioși —fiindcă #NimicNuNePoateOpri.

Dacă până nu demult urmăream marile campionate sportive cu sufletul la gură, în arenele dedicate sportului, alături de milioane de fani ca și noi, acum lumea s-a schimbat, iar noi am devenit jucători într-o competiție cu noi înșine, jonglând zi de zi cu provocările noului mod de viață la care am fost nevoiți să ne adaptăm.

Da, e adevărat. În ultimul an, lumea noastră s-a schimbat. Ne-am pierdut temporar o parte din libertate. Nu mai putem să facem o bună parte din lucrurile pe care le iubim. Nu mai putem să simțim magia incredibilă a muzici la un concert. Nu mai putem să plângem, să râdem, să ne bucurăm alături de sportivii preferați pe un stadion. Ni s-au schimbat obiceiurile zilnice și modul în care interacționăm între noi este cu totul altul.

Lora campanie Nike

O singură constantă rămâne: puterea noastră de a face față cu brio acestor transformări. Cum? Prin ambiția de a ne autodepăși limitele, temerile, comoditatea și frustrările, prin pactul pe care îl facem în fiecare zi cu noi înșine — acela de a trăi o viață echilibrată, o viață sănătoasă, una care să ne ajute să facem față tuturor schimbărilor și să ne motiveze să fim puternici pentru toți cei dragi nouă.

Iar pentru asta, Lora merge zilnic la sală — pentru că sportul o întărește, motivează, ambiționează și o susține psihic în această lungă perioadă în care trebuie să stea departe de scenă și de noi, fanii muzicii ei.

„Muzica e viața mea. Fiecare notă muzicală este pentru mine ca o bătaie de inimă. Admirația, aprecierea, succesul… dacă ești bun, vin de la sine”, a povestit cântăreața într-un monolog emoționant. „Magia extraordinară apare când sunt pe scenă în fața unei mulțimi de oameni. Dar acum… conexiunea pare că s-a destrămat. Dar nu mă las. Muncesc din greu la sală și în studio, zi și noapte, și sunt conectată online cu fanii mei. Vreau să fiu mereu antrenată și pregătită, așteptând cu nerăbdare momentul când voi păși pe scenă și conexiunea magică se va relua. Pentru că nimic nu ne poate opri”, a punctat Lora în petiția ei pentru sport și viață sănătoasă, ca parte integrantă din Back To Sport, campania globală desfășurată de Nike.

Lora campanie Nike

Lora câștigă zi de zi lupta cu sine prin perseverență și cu o atitudine de învingătoare care ne inspiră. De ce? Fiecare dintre noi este un campion în cursa vieții sale, fiecare dintre noi are sau își poate cultiva voința, motivația și energia de trăi o viață sănătoasă — chiar și (sau mai ales) în această situație atipică în care ne aflăm. Întoarcerea către sport înseamnă mai mult decât sănătate, mișcare și endorfine zilnice. Înseamnă libertate. Forță. Curaj. Ambiție. Fiindcă deși ne-am pierdut tepmorar o parte din libertate și din obiceiuri, am câștigat forța de lupta pentru a ieși victorioși în orice stiuație, pentru că #NimicNuNePoateOpri.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.