Filme must-see in septembrie 2008

Weekend-ul viitor are premiera si la noi filmul care a facut senzatie in America, „Trophic Thunder” / „Furtuna tropicala”. Farmecul filmului probabil este dat de trioul actoricesc masculin: Robert Downey Jr., Jack Black si Ben Stiller.

Daca iti spunem ca mai apar in film Nick Nolte, Tyra Banks, Matthew McConaughey, Tom Cruise, Jennifer Love Hewitt si Alicia Silverstone te-am convins sa te duci la film?


„The Women” / „Intrigi parfumate”
are premiera tot in acest weekend. Filmul este centrat pe Mary Haines (Meg Ryan) si viata ei perfecta… pana in momentul in care afla ca sotul ei o inseala cu o anume Crystal (nice name!), intepretata de senzuala Eva Mendes.

Este o comedie cu femei si despre problemele lor. In film mai apar Debra Messing, Annette Bening, Bette Midler si Jada Pinkett Smith.

La „Disaster Movie” / „Dezastre si alte catastrofe” iti recomand sa te duci daca iti plac parodiile. Are premiera pe 19 septembrie.

Filmul il aduce in centrul atentiei pe Will si ghinioanele nesfarsite care il urmaresc. Printre filmele parodiate se numara „Indiana Jones”, „Iron Man”, „Totul despre sex”, „Juno”, „Hancock”, „Hulk”… Pe restul ghiceste-le cand te duci sa vezi filmul. ­čÖé

 

Daca vrei un film mai serios si esti fana Al Pacino sau Robert de Niro (sau amandoi!) go and see „Righteous Kill” / „Crime justificate”. Il poti vedea in cinematografe incepand din 19 septembrie.

Avem 2 detectivi super-tari, interpretati evident de cei doi mari actori care incearca sa prinda un criminal in serie. Se anunta un film plin de adrenalina, suspans si elucidarea unui mister! Sigur merg sa-l vad!

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.