Filme must-see in octombrie 2008 (1)

The House Bunny / Iepurasul casei

  • Premiera: 24 octombrie
  • Site oficial: www.thehousebunny.com

Anna Faris si Emma Stone interpreteaza rolurile principale in filmul plin de satira si umor, „The House Bunny”. Shelley Darlingson (Anna Farris) este un fost iepuras playboy, care este exclusa din luxoasa casa a miliardarului Hugh Hefner.

Ramane pe drumuri, fara job, fara bani si nestiind ce sa faca cu viata ei, „the ex-bunny” le intalneste pe cele 7 membre ale comunitatii Zeta Alpha Zeta din Los Angeles. Fetelor parca le-a fost dat sa se intalneasca pentru ca ele au nevoie de cineva ca ea, iar Shelley are nevoie de cineva ca ele. Situatie in care toata lumea are de castigat! ūüôā

Fetele din sororitate sunt pe punctul de a-si pierde casa, iar iepurasul a picat la tanc in viata lor. Le va invata tainele machiajului, tips & tricks in materie de stil si moda si mai ales le va ajuta in relationarea cu barbatii. La randul ei, Shelley va invata despre cata importanta are personalitatea si nu doar aspectul fizic asupra imaginii tale in societate. E un film funny, ideal de vazut cu prietenele tale!

Eagle Eye / Ochi de vultur

  • Premiera: 24 octombrie
  • Site oficial: www.eagleeyemovie.com

Sa te duci sa il vezi daca esti fana Shia LaBeouf, daca iti plac filmele de actiune, cu situatii la limita. Si… daca iti spun ca s-a situat pe locul 1 in box-office-ul american in prima saptamana de la lansare te conving? In distributia filmului ii mai gasim pe Michelle Monaghan, Rosario Dawson, Billy Bob Thornton.

Jerry si Rachel sunt 2 straini care ajung sa se cunosca in urma unui apel misterios din partea unei femei pe care niciunul din ei nu o cunoaste. Ea le ameninta vietile si familiile, ii pune in situatii periculoase. Mai mult, aceasta femeie misterioasa le urmareste fiecare miscare folosind tehnologia de zi cu zi.

Burn After Reading

  • Premiera: 31 octombrie
  • Site oficial: www.burnafterreading.com–live.com

Frumosii Hollywood-ului sunt in roluri principale: familistul Brad Pitt si burlacul absolut George Clooney. Alaturi de ei mai joaca John Malkovich si Tilda Swinton. Brad Pitt joaca rolul unui instructor de sport confuz si efeminat, Malkovich – un alcoolic cu temperament coleric, Tilda Switnon joaca genial (cum era de asteptat!) rolul sotiei lui si in final George Clooney e cel mai tare din parcare – joaca rolul unui obsedat sexual. Go see it!

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.