Femeile ar renunta la sex pentru un corp perfect

Vara se apropie cu paşi repezi şi nu puţine sunt femeile care fac eforturi să ajungă la acel „bikini body” perfect. Talie de viespe, coapse tonifiate, un fund care să întoarcă toate privirile pe plajă… cine nu şi-ar dori aşa ceva?

Din păcate, femeile nu obişnuiesc să aibă o alimentaţie sănătoasă şi să faci sport în mod constant, ci vor ca trupul perfect să apară peste noapte, pentru a fi pregătite pentru vară. Un sondaj recent arată că suntem capabile de multe sacrificii pentru a arăta bine, iar multe femei sunt dispuse chiar să renunţe cu totul la sex pentru o perioadă de timp dacă ar ştii că ar primi în schimb corpul dorit.

Majoritatea femeilor simte că trebuie să fie în formă pentru sezonul cald, motiv pentru care sunt dispuse să facă tot felul de compromisuri. Întrebate la ce ar putea să renunţe, 68% dintre respondente au mărturisit că ar renunţa chiar şi la sex timp de cel puţin o lună, dacă ar fi sigure că acest lucru le-ar aduce un corp tonifiat, fără grăsime şi celulită.

Acelaşi sondaj a arătat că cele mai multe femei sunt nemulţumite de burtica lor, iar cele care fac exerciţii se concentrează pe această zonă. Pe locul doi în topul zinelor cu probleme se află coapsele, 30% dintre respondente spunând că şi-ar dori coapse mai sexy şi subţiri.

Pentru a avea corpul pregătit pentru costumul de baie, 60% dintre femei se apucă acum de diete rapide, altele încearcă să consume mai puţine calorii, unele renunţă la carbohidraţi, în timp ce altele se bazează pe dietele de detoxifiere.

Din păcate, atunci când începem să ţinem o dietă doar pentru a arăta bine vara, revenim la vechiile obiceiuri imediat cum sezonul se schimbă, iar acest lucru nu este deloc bun pentru sănătatea noastră. Dietele rapide sunt nocive, aşa cum am scris şi mai demult, efectele pe termen lung fiind mai importante decât cele pe termen scurt.

Este interesant cum ne dorim un corp „perfect”, dar nu avem grijă de el mereu; putem face sacrificii majore pentru puţin timp, pentru a arăta bine două-trei luni pe an, dar refuzăm să ne ocupăm de sănătatea şi frumuseţea noastră pentru o perioadă mai lungă de timp, făcând sacrificii mai mici.

Tu cum te pregăteşti pentru sezonul cald? Dacă ai fi sigură că vei primi în schimb corpul dorit, la ce ai fi dispusă să renunţi? 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.