Fashion trucuri de vara pentru femei cu forme

Ai forme voluptoase, demne de o latina apetisantă sau ai pus câteva kilograme peste iarnă pe burtică, şolduri şi coapse, ȋn locurile esenţiale, ca mai toate femeile? Asta e, acum nu are rost să te dai de ceasul morţii şi să nu te bucuri la maximum de superba vară de afară afişând ceva piele ȋn ţinute super-şic.
Venim cu super-ponturi pentru ca să nu-ţi mai faci griji privind faptul că ai putea să arăţi mai puţin hot vara asta!

Topuri mai largi
Ȋn locul tricourilor mulate sau semi-mulate din bumbac, care arată oribil odată ce ai ȋnceput să transpiri (problemă inevitabilă pe timp de caniculă), poartă topuri vaporoase, mai lungi ȋn spate şi mai scurte ȋn faţă, cele care cad pe lângă corp, nu ca un sac – ele adaugă fluiditate şi sunt atât de confortabile.Un decolteu mai frumos
Pune pe sub o rochie extra-decoltată o bustieră din dantelă care să-ţi modeleze pieptul şi să-l facă şi mai frumos, şi mai seducător. Decolteurile prea adânci sunt ok pe plajă, dar ȋn oraş lasă de dorit, şi cum nici o femeie nu şi-ar dori să pună un maiou pe sub rochie pe căldura asta, o bustieră sexy este perfectă pentru a da clasă unei ţinute.

Pune colanţi scurţi pe sub rochii şi fuste
Ca să nu suferi când transpiraţia ȋţi umflă pulpele care ȋncep să se frece una de alta iritând sau rănind pielea, cumpără-ţi o pereche de colanţi scurţi dintr-un material creat pentru sport (pentru a nu reţine transpiraţia) şi poartă-i pe sub fuste sau rochiţe. Dacă ar fi nude, ca să se potrivească oricărei culori, ar fi perfect.

Cumpără pantaloni scurţi masculini
Puţin mai largi pe pulpe, mai lungi şi cu talie mai ȋnaltă, sunt perfecţi pentru tine, pentru că acoperă ce trebuie şi dezvăluie ce ai mai seducător. Poartă-i cu tocuri oricât de mici şi o cămaşă descheiată pentru a adăuga lungime.

Trucuri fashion in functie de forma corpului

Trucuri de stil pentru femeile cu silueta in forma de para

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise