Fa-l sa viseze la tine cat e ziua de lunga

Dacă îl ispitești să se concentreze asupra unei activități viitoare cu tine, te va dori în fiecare zi mai mult. Află de ce așteptarea poate și trebuie să fie cea mai mare provocare pentru el.

Nick Lachey a recunoscut că era nerăbdător să se căsătorească cu logodnica lui, Vanessa Minnillo, în parte pentru că aceasta îi promisese că îi va oferi sex oral imediat după căsătorie. Exact: în cei cinci ani de relație, ea l-a privat de această plăcere incredibilă la care visează toți bărbații. Și, chiar dacă acest scenariu e cam extrem (e aproape ca și când i-ai interzice hrana și apa), ne-a pus pe gânduri. Ai putea oare obține o reacție pozitivă refuzându-i unui tip activități după care tânjește? Am întrebat specialiștii și aceștia ne-au explicat că strategia așteptării poate mări gradul de excitație experimentat de bărbați prin anticiparea erotică: “Atunci când îi dai detalii despre o noapte de sex care va avea loc în viitorul apropiat, un bărbat începe imediat să-și imagineze totul, până la cele mai mici detalii, și să te dorească mai mult”, spune Tammy Nelson, autoare a Getting the Sex You Want. Această nouă sursă a plăcerii face sexul și mai excitant, creând un fel de dependență pentru el. Urmează pașii noștri și nu se va mai sătura de tine!Cum sa-l faci sa te doreasca

O dată nu e de ajuns

Gândește-te cum te simți atunci când ai rezervare vineri seara la restaurantul tău preferat. Îți petreci toată săptămâna cu gândul la acest eveniment și salivezi imaginându-ți mâncarea aburindă, așa că te simți gata s-o devorezi încă dinainte de a-ți fi pusă în față. Acest efect de “trebuie să am parte de asta” e definit de specialiști ca anticipare a plăcerii. “Atunci când experimentezi pentru prima dată ceva cu adevărat minunat, centrul de recompensă din creier, responsabil cu plăcerea și dependența, reacționează imediat”, explică Allen Berger, un cercetător focusat pe sex și dependență. În momentul în care creierul înregistrează acest gen de plăcere, vrea să o experimenteze din nou.

De ce barbatilor le place sa faci tu primul pas

Crează suspans

Un mod de a-l face să te dorească mai mult ca niciodată e să-l privezi pur și simplu de sex pentru o perioadă de timp. Berger explică de ce funcționează: “Atunci când continui să-i oferi același gen de plăcere o perioadă lungă de timp, acel centru nervos responsabil cu plăcerea devine imun, cu alte cuvinte activitatea respectivă se transformă într-o obișnuință. Dar imediat ce plăcerea e interzisă, devine mult mai ispititoare”.

8 lucruri pe care barbatii le vor de la sotie

Încearcă să amâni sexul timp de o săptămână, dar înștiințându-l în același timp că sâmbătă (de exemplu) îi vei oferi un spectacol de neuitat, după cum sugerează Kimberly Flemke, medic terapeut la Institute for Sex Therapy. Apoi ocupă-te de mici detalii incitante în timpul săptămînii, pentru a-i menține interesul: trimite-i o poză cu tine în lenjerie intimă sau lasă-ți “accidental” sutienul la el pe canapea. O altă strategie: gândește-te la poziții noi și spune-i iubitului tău ca abia aștepți să le încercați cu ocazia aniversării voastre de un an. Deja e încântat de sexul cu tine, iar această notă de mister îl va face curios și…foarte doritor.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.