Extrem Vit – mai multa energie, mai multa viata!

Administrarea de vitamine si minerale asigura o functionare corespunzatoare a organismului in situatiile in care aportul alimentar nu este optim, dar si in conditii specifice de suprasolicitare fizica sau intelectuala.

Administrarea unui complex de vitamine cu un continut cat mai bogat calitativ (numar de substante active) si adecvat cantitativ (in jur de 100% Doza Zilnica Recomandata /component) asigura satisfacerea acestor nevoi in cazul in care alimentatia este deficitara.

Gama de vitamine Extrem Vit cuprinde:

  • Extrem Vit comprimate in doua forme de prezentare: cutie cu un blister a 10 comprimate si cutie cu doua blistere a 10 comprimate fiecare.

Complexul de vitamine si multiminerale Extrem Vit are rol de revigorare si energizare a organismului:

  • Vitamine: Vit. A, Vit. D3, Vit. E, Acid Ascorbic, Vit. B1, Vit. B2, Vit. B6, Vit. B12, Nicotinamida, Acid folic, Biotina, Acid pantotenic, Acid paraaminobenzoic, Acid orotic, au rol important in cresterea si regenerarea celulara, in formarea si mentinerea unor tesuturi sanatoase (piele, oase, vase de sange etc.) si datorita rolului de antioxidanti, ajuta la formarea unui tesut conjunctiv sanatos (colagenul din cartilaje, peretii vaselor de sange si tesut osos)
  • Minerale: Calciu, Fier, Fosfor, Magneziu, Potasiu, Zinc, Fluor, sunt necesare in activarea vitaminelor si enzimelor cu ajutorul carora se desfasoara toate procesele importante din organism
  • Oligoelemente: Iod, Seleniu, Cupru, Mangan
  • Aminoacizi: Arginina, Lizina
  • Extracte naturale: laptisor de matca, polen, ginseng korean, grau incoltit (pulbere), seminte de floarea soarelui (pulbere), lecitina.

Laptisorul de matca si polenul, sunt considerate unele dintre cele mai eficiente tonifiante ale organismului, iar ginsengul creste rezistenta organismului si capacitatea de regenerare. Aceste extracte naturale, avand continut ridicat de substante nutritive, sunt indicate in stari de oboseala, surmenaj, anemii, astenii etc.

Extrem Vit efervescent este un supliment alimentar cu proprietati revitalizante si tonifiante datorita continutului complex de vitamine, minerale si oligoelemente; are si rol energizant datorita cafeinei. Fiecare flacon contine 10 tablete efervescente. O tableta este suficienta pentru prepararea unei bauturi energizante.

Prin combinatia complexa de principii active, Extrem Vit mentine functionarea sanatoasa a organismului si previne aparitia a numeroase boli. Prin aportul major de energie si vitalitate, este produsul biostimulator si regenerator indicat pentru fiecare dintre noi.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.