Exercitii pentru un corp super-sexy

Pentru picioare lungi

PE SA

A. Asaza-te pe sol si, apoi, departeaza-ti picioarele cit de mult poti, cu degetele intinse ca la balet. Pune-ti miinile in spate.

B. Incearca sa-ti ridici sezutul de pe podea, sprijinindu-te pe miini. Indreapta spatele, mentine pozitia citeva secunde, apoi revino cu posteriorul pe podea.

SAGEATA LUI CUPIDON

A. Stai cu picioarele apropiate si intinde bratele deasupra capului, cu palmele impreunate. Lasa greutatea corpului pe piciorul sting in timp ce il ridici pe cel drept incet, cu virfurile degetelor intinse.

B. Apleaca trunchiul, ridica piciorul sting si mai mult, iar bratele intinde-le deasupra capului, astfel incit toate elementele (brate, trunchi si piciorul drept) sa formeze o linie continua, paralela cu podeaua. Priveste in jos si mentine pozitia timp de 4 respiratii. Apoi, coboara-ti piciorul pe sol si ridica-ti toracele. Repeta exercitiul si cu celalalt picior.

Pentru un abdomen slim

POZITIA BARCII

A. Asezata pe podea, ridica picioarele intinse spre tavan, la 45 de grade. Este posibil ca toracele tau sa se curbeze putin.

B. Ridica-ti toracele catre picioare, aducind in fata bratele la acelasi nivel, cit sa fie paralele cu podeaua. Mentine o pozitie de V timp de sase respiratii.

INTINDEREA SIRENEI

A. Sprijina-ti posteriorul pe calciie, tine genunchii apropiati si miinile situate la un metru in fata ta. Apleaca-te ridicind gambele.

B. Greutatea corpului trebuie sa fie sustinuta de miini. Arcuieste spatele, ridica-ti capul si incruciseaza gleznele. Mentine timp de 4 respiratii si repeta de 7 ori.

POZITIA PLANSEI

A. Asaza-te intr-o pozitie de push-up, cu trunchiul ridicat, paralel cu podeaua.

B. Incordeaza musculatura abdomenului si ridica unul dintre picioare de pe sol. Mentine aceasta pozitie timp de 30 de secunde, apoi coboara piciorul si revino pe podea. Ridica-te din nou si repeta cu mare atentie intreaga miscare de 5 ori pentru fiecare picior.

  • Bonus: cu ajutorul acestui exercitiu iti vei antrena ca o profesionista si bratele!!!

Pentru fese beton

POZITIA PISICILOR

A. Incepe asezata pe miini si pe genunchi. Sprijina-te pe genunchiul drept, expira si adu genunchiul sting spre frunte, arcuindu-ti spatele.

B. Inspira, adu genunchiul sting catre spate si ridica-l deasupra nivelului corpului. Curbeaza spatele, priveste inainte, expira si adu piciorul inapoi. Repeta de 8 ori.

SCAUNUL SEXY

A. Ridica bratele si ghemuieste-te progresiv, ca si cind te-ai aseza pe un scaun. Greutatea ta ar trebui sa se sprijine pe calciie.

B. Ridica un picior peste celalalt, plasindu-ti glezna pe genunchiul opus. Ramii asa in jur de 30 de secunde, apoi coboara piciorul si repeta cu celalalt.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.