Exercitii pe care le poti face in casa toamna

Dacă nu ai timp sau bani suficienţi să mergi la sală, iar vremea nu îţi mai permite să faci sport afară, singurul loc unde poţi face exerciţii fizice este în confortul propriei case. 

Prea puţine dintre noi avem aparate sportive asemenea celor de la sălile de fitness, iar plimbatul cu rolele sau bicicleta este, bineînţeles, imposibil în casă. Din acest motiv, ţi-am pregătit câteva exerciţii simple, dar eficiente, pe care le poţi face în spaţii mici.

Flotări

Flotările sunt un tip de exerciţiu foarte eficient, atrenând întregul corp, în special braţele şi partea superioară a corpului. Nu îţi face griji dacă momentan nu poţi face flotările „normale”, pentru că există mai multe nivele de dificultate. Urmăreşte clipul de mai jos pentru a învăţa cum să faci trei tipuri de flotări. Este mai uşor decât crezi!

Forfecări de pe canapea

Petreci mult timp pe canapea, în faţa televizorului? Cel mai probabil nu faci nimic util în timpul reclamelor publicitare, deci poţi folosi acest timp pentru câteva exerciţii pentru modelarea picioarelor şi a abdomenului. Stai dreaptă pe marginea canapelei şi întinde picioarele în faţă. Din această poziţie, fă serii de câte 50 de forfecări – încrucişează-ţi picioarele unul peste altul, în sus şi în jos).

Ridicări de greutăţi

Pentru acest exerciţiu ai nevoie de gantere, însă dacă nu ai poţi folosi la fel de bine şi sticle din plastic pe care le poţi umple cu apă, apoi cu nisip, când te simţi în stare de ceva mai greu. Poţi ridica greutătile oricând – în timp ce te uiţi la un film, de exemplu, sau în timp ce aştepţi să fiarbă supa.

Ridicări din bazin

Acest exerciţiu simplu este perfect pentru a-ţi antrena muşchii fesieri. Întinde-te pe spate (de preferat pe jos, pe o saltea de gimnastică) şi ridică bazinul, sprijinindu-te în umeri şi tălpi, apoi revino la poziţia iniţială. Fă serii de câte 50, cât mai repede poţi.

Tu ce alte exerciţii mai faci în casă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.