Evită să te îngrași în vacanță

Multe persoane sunt surprinse când observă că s-au îngrășat cât timp au fost în vacanță, dar există câteva trucuri care te pot ajuta să eviți această problemă.

Iată cum să eviți să te îngrași în vacanță

Fă planuri dinainte să pleciCu siguranță știi deja ce obiective turistice vei vizita, dar și în ce zonă se află hotelul, deci caută restaurantele din acele zone. În acest fel, vei vedea care dintre ele are cele mai sănătoase opțiuni. Îți recomandăm să verifici pe Facebook sau TripAdvisor review-urile clienților, pentru a nu avea surprize neplăcute odată ajunsă acolo.

Citește și: Cum îți stabilești bugetul pentru călătorii? 

Ține snacks-uri în geantă

Te vei plimba mult și e posibil să vrei să ronțăi ceva pe drum, așa că cel mai probabil vei cumpăra o gogoașă sau un burger de la primul fast food întâlnit. Poți evita acest lucru dacă ții în geantă niște snacks-uri sănătoase. Îți recomandăm fructe sau un amestec de nuci, pe care le poți cumpăra de la orice supermarket.

Consumă alcool în mod inteligent

Moderația este cheia succesului, deci evită să consumi alcool în exces. Nu doar că acesta are multe calorii, dar suntem sigure că nu vrei să te trezești mahmură a doua zi. În plus, evită cocktailurile și mergi pe variante mai simple: vodka tonică (sau chiar simplă), bere, vin alb.

Citește și: 6 probleme de sănătate care îți pot strica vacanța de vară 

Nu uita să faci mișcare

Urcă pe scări în loc să iei liftul, plimbă-te pe jos în loc să folosești transportul în comun, închiriază o bicicletă sau mergi la piscină. Dacă mergi la plajă, ia cu tine o minge de volei și joacă-te cu prietenii. Există numeroase posibilități distractive prin care poți face mișcare în vacanță!

Tu ce obiceiuri ai în vacanță? Crezi că acestea te îngrașă sau te mențin suplă și sănătoasă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.