Este necesar un produs de igienă intimă?

Igiena intimă nu este un subiect comun de discuție, în afara consultațiilor medicale de specialitate, însă e important să-ți spunem câteva lucruri esențiale, cum ar fi faptul că trebuie să ai un produs SPECIAL pentru îngrijirea zonei intime.

Cu siguranță ești la curent cu mai tot ce s-a inventat în materie de machiaj, îngrijirea pielii, produse miraculoase… deci nu ești străină de BB-cream, serumuri ce țin loc de botox sau cu ingrediente rare. Și cel mai probabil ai remarcat faptul că în ultima vreme există o preocupare mai mare (atât în rândul consumatorilor cât și printre producătorii de cometice) pentru ingrediente eficiente cu ingrediente cât mai sigure pentru sănătate.

Noul tău must-have

Îngrijirea zonei intime nu a ocupat prea mult spațiu în reviste (din motive evidente), mai ales prin comparație cu îngrijirea facială. Dar, la fel cum nu ți-ai curăța în veci tenul cu un săpun de duzină, n-ar trebui să folosești produse pentru duș (săpun solid/lichid, gel de duș) pentru toaletarea zonei intime, din aproximativ aceleași cauze: pericol de uscare a zonei genitale (distrugerea florei), iritare sau disconfort.

Formula este importantă

Sigur te preocupă ce anume mănânci sau îți atinge tenul… iar acum vei fi mai atentă ce anume folosești pentru mai multă prospețime intimă: alege un produs dintr-o gamă de dermato cosmetică fără parabeni, hipoalergenică, cu acid lactic (pentru echilibrarea Ph-ului), plus ingrediente calmante precum mușețel, aloe vera, orhidee, etc.

Garanția stării de bine

Poate că ai fost ferită de neplăceri (infecții sau late afecțiuni ginecologice) în zona delicată, dar cu siguranță ai simțit pe pielea ta disconfortul creat de căldură, lenjerie intimă prea strâmtă/sintetică sau alte situații incomode. Trebuie să recunoști, astfel de episoade îți zdruncină serios nu doar dispoziția, ci și încrederea în tine. De-acum nu vei mai avea parte de așa ceva, întrucât folosirea unui produs destinat îngrijirii intime are și un rol protector, iar șervețele intime din gamă te pot ajuta să treci cu bine, curată și încrezătoare, peste o zi lungă și agitată, cu toate provocările.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.