Ce trebuie să știi despre stilul de epilat Brazilian

Primul meu epilat brazilian nu a fost ca prima mea experiență… sexuală! A durut, am fost super afectată și s-a terminat înainte să-mi dau seama. Uite ce-am învățat din asta. de Loni Venti

PREGĂTIREA

LASĂ-L SĂ CREASCĂ „Lungimea ideală pentru epilat? Minim jumătate de centimetru, ceea ce înseamnă cam trei săptămâni în care nu poți folosi lama.

DĂ GATA UN PAHAR DE VIN Cosmeticiana care s-a ocupat de mine mi-a recomandat să iau câteva înghițituri pentru a mă relaxa – secretul unui tratament rapid. (Să ne înțelegem, epilat Brazilian înseamnă… TOT!)

POARTĂ FUSTĂ Eu am rămas cu ea pe mine și doar am tras-o în sus, cât să las cosmeticienei acces la zona vizată. M-am simțit ceva mai încrezătoare fiind acoperită cât de cât.

EPILAREA

EXERSEAZĂ POZIȚIA „FLUTURE” După ce mi-am scos bikinii, am urcat pe masă, iar cosmeticiana mi-a indicat poziția: tălpile apropiate, genunchii depărtați. Apoi a început totul…

PREGĂTEȘTE SUBIECTE DE CONVERSAȚIE Flecărelile (sigur, nu despre epilat brazilian) și pauzele de respirat adânc mi-au oferit o alternativă bună pentru a mă concentra la altceva.

FII CONȘTIENTĂ CĂ DOARE Pentru mine, a fost la fel de dureros ca atunci când mi-am făcut tatuajul. Cosmeticiana mi-a spus că e o chestie a virginelor în domeniul epilării. Prima rădăcină este cu mult mai mare decât porul din care aceasta este extrasă. Însă epilările repetate for face părul mai fin și rădăcinile mai subțiri.

ȘI…AȘTEAPTĂ-TE LA POZIȚII DE YOGA Pentru ca „defrișarea” să fie completă – adică inclusiv între fese – a trebuit să-i permit cosmeticienei accesul total ducându-mi genunchii la piept. Da, a fost chiar mai ciudat decât sună. Dar în mod surprinzător, abia dacă am simțit ceva în zona cu pricina.

ÎNTREȚINERE

APLICĂ UN SERUM CALMANT Zona epilată era înroșită, aspră și destul de iritată. Dar înainte să mă culc, am pus în aplicare recomandarea cosmeticienei, un serum special post-epilat, iar a doua zi am constatat că pielea era perfectă și mult mai fine decât atunci când folosesc aparatul de ras. Cu siguranță voi repeta figura peste o lună.

 

MANIERE

PĂSTRAȚI CURĂȚENIA Ia cu tine șervețele intime cu care să-ți faci o toaletă locală rapidă. Te vei simți mai încrezătoare.

LASĂ BACȘIȘ Cu bon ori ba, fii generoasă și dublează suma pe car obișnuiești s-o lași la coafor, vorbim de părți intime aici.

POARTĂ UN TAMPON INTERN Dacă ești în perioada delicată a lunii, nu amâna epilarea. Cele mai multe dintre cosmeticiene sunt deja familiarizate cu situația cu pricina, însă ar fi bine să clarifici asta înainte de ședința propriu-zisă. Sigur, trebuie să mai știi că doare un pic mai tare în perioada sângerărilor, deoarece pielea e mult mai sensibilă.

FĂ-ȚI UN CONTROL LA PIELE Epilarea poate fi făcută doar pe o piele sănătoasă. Dacă ai vreo suspiciune de afecțiuni dermato-venerice sau psoriazis, amână intervenția până-ți rezolvi problemele de sănătate.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.