E atât de greu să mă apuc de o alimentație sănătoasă și de sport! Sau nu!?

De câte ori nu ne-am spus că de mâine ne apucăm de slăbit și că vom face sport? De câte ori nu ne-am promis că nu vom mai mânca după ora 19:00 și că vom renunța la dulciuri? Ne dorim foarte mult să avem un corp tonifiat și un stil de viață sănătos, însă atunci când trebuie să trecem la fapte, dăm bir cu fugiții. De ce? Răspunsul este evident: e al naibii de greu!

 Dar dacă nu ar trebui să fie totul atât de greu? De la întrebarea asta a pornit la drum Valentin Vasile, un antrenor de fitness și nutriție care a ajuns rapid să fie unul dintre cei mai apreciați specialiști în domeniu. Filozofia lui Valentin e pe cât de simplă, pe atât de eficientă: nu trebuie să devenim cu toții sportivi de performanță; asta ar fi imposibil. Ce nu este imposibil, însă, e să ne simțim bine cu noi, iar pentru asta nu trebuie nici să ne rupem încheieturile la antrenamente istovitoare, nici să adoptăm diete draconice.

Valentin Vasile a găsit soluția în urmă cu cinci ani, când a pus la punct unul dintre cele mai eficiente programe de remodelare corporală, afirmație dovedită de rezultatele programului Revvolution:  9 din 10 persoane intrate în program reușesc să slăbească și să își schimbe stilul de viață.

Adevărul este că suntem diferiți: fizic, psihic, metabolic și ca istoric personal. Atunci cum să ni se potrivească tuturor același tip de antrenament și aceeași dietă? Revvolution pornește de la o abordare holistică care se concentrează pe diversitatea participanților. Ca să înțelegem mai bine, l-am întrebat chiar pe autor ce presupune acest program: „Revvolution îți oferă antrenamente de grup, evaluări iniţiale și finale detaliate, realizate cu dispozitive de ultimă generaţie, program personalizat de alimentație, în funcţie de obiectivele și specificul tău pe baza analizelor medicale, coaching motivaţional și ședințe de psihonutriție pentru a-ți facilita drumul către obiectivele personale” spune Valentin Vasile.

Până acum au trecut prin procesul de transformare de la Revvolution sute de oameni, printre care și câteva persoane publice, precum Virgil Ianțu, Feli, Adrian Despot sau Marius Manole.

Virgil Ianțu: “Valentin nu te învață doar ce și cum să faci, el te ajută să înțelegi de ce trebuie să faci altfel. Sunt lucruri diferite. Împreună cu el, devii propriul tău antrenor.”

Adevărul e că Revvolution pare să dețină toate ingredientele necesare pentru o remodelare de succes, iar, din câte am aflat, nici prețul unei ediții nu e foarte „piperat”. Așadar, dacă vrei să te pregătești pentru vacanța de vară ne vedem la sală! Iar dacă nu ai timp sau nu ești din București, Valentin Vasile a creat un pachet special pentru acasă. Este vorba de Revvolution online, un sistem de sport și nutriție personalizată, pe care îl poți face chiar în fața calculatorului sau de pe orice smart device. Vei beneficia de exerciții super eficiente în format video, coordonate chiar de Valentin.

https://www.revvolution.ro/

https://www.facebook.com/REVVOLUTIONRomania/?fref=ts

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.