(P) The Dreamers, The Doers & The Trendsetters din social media vin la cea de-a cincea ediție Digital Divas by AVON

By  | 

Pe 20 mai, Palatul Bragadiru găzduiește a cincea ediție Digital Divas by AVON, cel mai important eveniment dedicat femeilor active în online, devenind astfel locul de întâlnire pentru toți cei care definesc peisajul online din România. Specialiști în digital și comunicare, vedete, bloggeri și toți cei pentru care „viitorul este acum” vor împărtăși experiențele lor și cele mai bune idei pentru o prezență relevantă în mediul online.

Speakerul internațional din acest an este Alexander Giantsis, directorul comercial al brandului Mary Katrantzou. Alexander va vorbi despre experiența internațională în industria modei de lux, despre strategia de dezvoltare din spatele unui brand internațional și despre ingredientele care fac un brand relevant într-o eră în care strategia de comunicare este dominată de social media, iar exercițiul comercial este reinterpretat de online shopping.

La finalul zilei, între 19:00 și 21:00, are loc Gala Digital Divas Awards, unde sunt premiate cele mai influente bloguri românești din ultimul an. La fel ca în anii precedenți, votul publicului va conta în egală măsură cu votul juraților la toate categoriile, cu excepția People’s Choice Award, unde numai publicul decide câștigătorul.

Rămâi la curent cu noutățile si accesează www.2016.digitaldivas.ro pentru detalii despre speakerii extraordinari din acest an: Ana Morodan, Andreea Esca, Andreea Macri, Costin Cocioabă, Doina Costache, Elisabeta Moraru, Mihnea Gheorghiu, Naked PR (Adelina Borțan și Raluca Cristea), Robert Rațiu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *