DOs & DON’Ts daca te antrenezi cu partenerul

Poate fi dificil să te antrezi cu partenerul. Ține cont de aceste sfaturi pentru a vă bucura de cea mai plăcută experiență!

Este foarte sănătos pentru relație să ai hobby-uri comune cu partenerul, iar sportul oricum te ajută să arăți și să te simți mai bine, deci, în primul rând, felicitări că faceți asta! Totuși, simțim nevoia să vă dăm câteva sfaturi, pentru ca antrenamentele voastre să fie cât mai productive și distractive.Trucuri pentru un abdomen de uimitor de plat

În primul rând, aveți grijă la competiție! Poate fi amuzant să vă provocați unul pe celălalt, dar nu faceți din asta un scop…. mai ales dacă doar unul dintre voi câștigă de fiecare dată. Se poate ajunge ușor la certuri și nu v-ați dori asta.

De asemenea, feedback-ul este binevenit, dar numai dacă este unul contructiv. Este lipsit de respect să îți jignești partenerul pentru a-l încuraja, chiar dacă prin filme ai văzut că antrenorii încep să țipe „Ești gras, ești oribil, du-te acasă să mănânci un hamburger dublu, nu ești bun de nimic!”. Arată-i cât de mândră ești de el atunci când își depășește limitele și nu îl demoraliza dacă a avut o zi proastă.

Cum să fii mereu în formă

Încercați să aduceți mereu ceva nou antrenamentelor voastre, pentru ca niciunul dintre voi să nu se plictisească. Oricum, este recomandat să schimbi des antrenamentul. Corpul nostru se obișnuiește repede cu un anumit antrenament, deci este recomandat să îi dăm noi provocări.

Nu în ultimul rând, chiar dacă vă antrenați împreună, aveți nevoie și de antrenamente solo. Orice activitate de cuplu este benefică, însă este recomandat să mai luați și o pauză de la cuplu din când în când, pentur a vă concentra pe voi ca indivizi.

Tu obișnuiești să te antrenezi cu partenerul? Dacă nu, ce mai aștepți?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise