Trucuri pentru a consuma mai puține calorii

Poți continua să consumi mâncărurile tale preferate, dar să slăbești în același timp? Da! COSMO ți-a pregătit câteva trucuri pentru a consuma mai puține calorii.

Motivul pentru care ne este atât de greu să slăbim este că nu vrem să renunțăm la mâncărurile noastre preferate. Din fericire, nici nu e nevoie! Trebuie doar să aducem câteva mici modificări care le vor face să aibă mai puține calorii.

Citește și: Cele mai nocive alimente pentru pielea ta

Trucuri pentru a consuma mai puține calorii:

Burgerii sunt foarte delicioși, dar au multe calorii. Data viitoare când faci burgeri homemade, adaugă și ciuperci în carne! Este recomandat ca burgerul să aibă 50% carne și 50% ciuperci, devenind astfel mai ușor și sănătos. Poți consuma cu până la 96 de calorii mai puțin în acest fel.

Pentru un piure mai sănătos, combină cartofi și conopidă. Dacă folosești doar conopidă, va avea un cu totul alt gust, însă un amestec de 50-50 va fi perfect. De asemenea, folosește lapte de migdale neîndulcit în loc de unt. Poți consuma cu până la 93 de calorii mai puțin în acest fel.

Citește și: Retete de „junk food” pentru vegetarieni

Dacă îți plac pastele, prepară mai puține și umple farfuria cu zoodles (noodles din zucchini). Iată un clip care îți arată cum să faci zoodles.

Poți consuma cu până la 93 de calorii mai puțin în acest fel.

Îți e poftă de o pizza? În primul rând, învață să îți faci acasă, nu este deloc greu și va fi mult mai sănătoasă decât cea pe care o comanzi. Apoi, folosește conopidă pentru blat! Poți consuma cu până la 200 de calorii mai puțin în acest fel.

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Elizabeth Narins)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.