Rețete de Paște pentru vegetarieni

By  | 

Ai decis recent să devii vegetariană, dar nu știi ce să mănânci la masa de Paște? Există și rețete vegetariene absolut delicioase pe care le poți încerca!

Paștele poate fi dificil pentru vegetarieni, dat fiind că preparatele ce se consună în această zi conțin carne. Totuși, nu trebuie neapărat să mănânci drob de miel, stufat, supă de miel, frigărui, sarmale cu carne sau altele asemenea.

Iată câteva rețete de Paște pentru vegetarieni*:

Supa marocană cu legume coapte este simplu de preparat și foarte gustoasă. Printre ingrediente se numără ceapă roșie, morcovi, păstârnac, dovleac, cartof, usturoi, iaurt grecesc și supă de legume. Găsești AICI modul de preparare.

Sarmalele de post cu orez și măsline verzi te vor duce cu gândul la bunătățile grecești și sunt mai ușoare decât sarmalele cu carne. Găsești AICI modul de preparare.

Una dintre cele mai cunoscute şi iubite mâncăruri de Paşte este drobul, iar varianta sa fără carne este la fel de gustoasă. Pentru prepararea sa vei avea nevoie de ciuperci, ceapă verde, ouă, mărar, pătrunjel, smântână, pesmet și cașcaval ras. Găsești AICI modul de preparare.

Pentru desert, îți recomandăm gogoșile la cuptor, o alternativă mai sănătoasă a celor clasice. Vezi AICI cum se prepară.

Poftă bună!

 

*lacto-ovo-vegetarieni

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *