5 rețete de înghețată delicioase

By  | 

Fă-ți singură înghețată delicioasă și mult mai sănătoasă decât cele pe care le găsești în comerț. Iată 5 rețete pe care oricine le poate prepara!

Cine nu adoră înghețata? Pe timp de vară, ea ne ajută să ne răcorim și nu cred că există vreo persoană căreia să nu îi placă dulciurile. Din păcate, acest desert care ne aduce aminte de copilărie nu este tocmai sănătos, cel puțin dacă îl cumperi din supermarket. Vestea bună este că îl poți prepara chiar acasă, fără să ai nevoie de o mașină de înghețată.

Iată 5 rețete de înghețată delicioase:

Înghețata indiană cu scorțișoară este foarte aromată și nu ai nevoie decât de 3 ingrediente pentru a o prepara. Găsești AICI lista completă de ingrediente și modul de preparare.

Înghețata de zmeură este, de asemenea, ușor de preparat. Găsești AICI lista completă de ingrediente și modul de preparare.

Dacă îți place ciocolata (cui nu îi place?!), îți recomandăm înghețata de banane și ciocolată, pentru care nu ai nevoie decât de două ingrediente. Găsești AICI lista completă de ingrediente și modul de preparare.

Înghețata de căpșuni este preferata multora dintre noi, iar această rețetă foarte sănătoasă este ideală și pentru cei mici. Găsești AICI lista completă de ingrediente și modul de preparare.

Folosește-te de condimente aromate pentru deseturi de top, cum ar fi această înghețată cu scorțișoară. Găsești AICI lista completă de ingrediente și modul de preparare.

Poftă bună!

Dacă ți-au plăcut aceste rețete, nu uita să urmărești rubrica noastră de sănătate și diete pentru mai multe idei delicioase!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *