Dieta rapida aprobata de dr. Oz

Dieta rapidă 90/10 pe care dr. Oz ne-o recomandă a fost creată de dr. Joel Fuhrman şi susţine că te poate ajuta să slăbeşti o mărime la îmbrăcăminte într-o săptămână fără să te înfometezi. Tot ce trebuie să faci este să respecţi regula 90/10 conform căreia trebuie să consumi zilnic 90% alimente sănătoase, naturale, pline de nutrienţi şi în acelaşi timp ai voie să consumi şi 10% alimente mai puţin sănătoase.

Conform doctorului Fuhrman, cu cât consumi mai multe alimente bogate în nutrienţi, cu atât mai repede vei slăbi, deoarece îţi schimbi metabolismul fără să te înfometezi.

Cum funcţionează dieta 90/10 pe care o recomandă dr. Oz?

În următoarea săptămână alimentaţia ta va fi compusă din alimente bogate în nutrienţi, aşa cum susţine dr. Oz că ar trebui să mâncăm în mod normal, şi doar în măsură de 10% din alimente ”nesănătoase”, care să îţi potolească poftele.

Cum arată o zi obişnuită a dietei 90/10?

Mic dejun: evită alimentele proteice care sunt recomandate pentru începutul zilei în mod normal şi savurează fructe proaspete şi un terci de ovăz în care poţi să adaugi şi seminţe sau fructe pentru o aromă mai plăcută.

Prânz: fasolea este un aliment ideal pentru masa de prânz deoarece este foarte hrănitoare şi nu conţine multe calorii. Iar dacă le consumi mai mult timp stomacul tău va dezvolta bacterii bune care te vor ajuta să le digeri mai repede şi eficient.

Cina trebuie să fie compusă în principal din vegetale dar poţi să adaugi şi puţin piept de pui pentru savoare. Salate, supe sau legume pe grătar ori înăbuşite, condimentate în funcţie de gusturi.

Secretul dietei 90/10 pentru acceerarea metabolismului: fructe de pădure, ceapă şi ciuperci. Aceste 3 alimente care aparent nu au nicio legătură grăbesc scăderea în greutate aşa că include-le cu încredere în alimentaţia zilnică.

Detoxifierea este un alt aliat al scăderii în greutate. Dieta rapidă a lui dr. Oz te învaţă să combini inteligent alimentele astfel încât să ai un aport considerabil de nutrienţi şi în acelaşi timp să elimi toxinele din organism. Prepară-ţi pentru detoxifiere shake-uri din rodii, căpşuni sau fructe de pădure şi lămâie.

Respectă orarul meselor iar în cadrul gustărilor poţi să guşti din alimentele interzise la care pofteşti: câteva pătrăţele de ciocolată, câteva chipsuri din punga unei colege sau o felie de piza…dar nu mai mult!

Beneficiile dietei de 7 zile recomandată de dr. Oz

Deşi scopul principal, pe care îl vei atinge dacă respecţi cu stricteţe regulile, este doar să slăbeşti rapid, vei reuşi să scazi în greutate fără să afectezi organismul deoarece îi oferi în continuare vitaminele şi mineralelele de care are nevoie pentru a funcţiona corespunzător. Odată ce ai eliminat toxinele din organism şi ai început să arzi grăsimea te vei simţi mai energică şi vei căpăta o putere de concentraţie mai mare.

De ce iubim dieta de 7 zile recoamndată de dr. Oz? Pentru că nu ne limitează porţiile, ci putem să mâncăm oricât, atâta timp cât consumăm alimente naturale şi sănătoase.

Ce părere ai despre dieta 90/10 pe care o recomandă dr. Oz?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.