Dieta Dukan Expres: slăbeşte în 7 zile

Despre dieta Dukan, aţi descoperit pe site-ul nostru numeroase informaţii, chiar şi diferite reţete. De fapt, cine nu cunoaşte Dieta Dukan, fie că unii sunt adepţi, alţii o blamează?! Însă, dieta clasică Dukan aşa cum o ştim deja este de lungă durată şi implică mai multe etape ample. Pentru cei care doresc să slăbească repede doar 2, 3 kilograme, Dr. Dukan a realizat o versiune expres a regimului său, renumit în toată lumea.

Astfel, dacă doreşti să ţii urmezi această dietă rapidă, este nevoie să te concetrezi pe 7 zile de dietă Dukan Express Diet sau Nutrition Stair Coaching. Când eşti presta de timp sau te deranjează doar acele kilograme în plus de pe şolduri, dieta aceasta poate fi soluţia.

Dr. Pierre Dukan se bazează în programul de slăbit Nutrition Stair pe Nutrition Stair, adica includerea in program la fiecare nivel, adică în fiecare zi, un nou aliment.

Dieta Dukan (aplicată)

Ziua 1/ Luni

Proteine cât de multe dorim, la întâmplare: carne, peşte, ouă la toate mesele.

Ziua 2/ Marti

Proteine însoţite de legume verzi. De exemplu, puteţi mânca fasole verde, broccoli, spanac, praz. Nu contează cantitatea.

Ziua 3/ Miercuri

Aceeaşi mâncare ca ziua precedent la care puteţi adăuga un singur fruct.

Ziua 4/ Joi

Proteine, un fruct şi adăugam 2 felii de pâine integrală.

Ziua 5/ Vineri

Acelaşi meniu ca şi ziua 4, doar că adaugaţi şi 40grame de brânză.

Ziua 6/ Sâmbătă

Acelaşi meniu la care adăugăm 200 grame alimente cu amidon: orez, cartofi, paste.

Ziua 7/ Duminică

Ziua festivă, de gală. Puteţi mânca orice aliment v-a fost interzis de la zahăr la ulei. Cu condiţia să mâncaţi doar 1 dată şi să alegeţi între brânză şi desert.

Poftă bună şi succes!

Citeşte şi: Dieta Dukan: cele 4 faze detaliate

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.