Dieta Day Light. De ce sa o incerci?

Dieta Day Light este una dintre cele mai uşoare diete existente şi poate fi adoptată de orice persoană. Dieta se ţine o singură zi pe săptămână (!), iar în celelalte 6 poţi consuma aceleaşi alimente ca în mod obişnuit.

Problema cu majoritatea dietelor este că, deşi sunt eficiente, sunt greu de urmat pe termen lung. Găsim o dietă care pare potrivită pentru noi, totul pare simplu pentru primele două-trei zile, dar apoi renunţăm la ea. În cazul Day Light, lucrurile sunt foarte simple, iar stilul de viaţă nu este afectat în niciun fel.

Totul despre dieta Zone

Poate ai impresia că doar o zi pe săptămână nu îţi va aduce mari beneficii, dar pierderea în greutate poate ajunge la 10 kilograme într-un an. În acest fel, vei da jos kilogramele nedorite, dar într-o manieră sănătoasă, pentru care nu trebuie să faci mari sacrificii.

Ce trebuie să mănânci în ziua light?

Meniul zilei light constă în:

La micul dejun: 30-40 g pâine integrală simplă sau prăjită, 30 g marmeladă sau miere, ceai sau cafea neîndulcită.

Gustare (dimineaţa şi după-amiaza): orice fruct cu excepţia bananelor şi a strugurilor.

Ce trebuie sa stii despre dieta Paleo

La prânz: 250 g legume crude sau fierte, 200 g carne albă / 2-3 ouă / 300 g peşte.

La cină: 200 g carne slabă la grătar, 2 roşii proaspete sau 250 g de alte legume crude sau fierte.

În această zi este recomandat să nu bei alcool sau băuturi carbogazoase, să nu foloseşti ulei, oţet sau sosuri când găteşti, să înlocuieşti sarea cu ierburi aromatice, să nu mănânci nimic cu două ore înainte de culcare şi să nu bei lichide în timpul mesei.

De ce este dieta rapida nociva?

De asemenea, mai poţi aduce modificări alimentaţiei tale şi în celelalte zile. De exemplu, nu mânca orez sau paste de mai multe ori în acelaşi zi, mânâncă mai multe fructe de sezon, nu consuma şi pâine dacă mănânci cartofi etc.

Şi asta este tot! Nu-i aşa că e foarte simplă această dietă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.