Diesel la the Green Carpet Fashion Awards – Renzo Rosso alaturi de Tina Kunakey

Duminică seara, pe 23 septembrie, Renzo Rosso a participat la the Green Carpet Fashion Show Awards – un eveniment anual organizat de Livia Firth care expune dedicarea caselor de modă de pe întreg mapamondul către acțiunile sustenabile – împreună cu modelul de origine franceză Tina Kunakey Di Vita. 

Kunakey a purtat o rochie și o jachetă create special de DIESEL pentru această ocazie – ambele au fost confecționate în totalitate cu tehnici și tratamente „verzi”, ca parte a #TheGreenCarpetChallenge din cadrul The Green Carpet Fashion Awards.Diesel

Inspirate de furtunile întunecate, dar profunde, ale naturii, rochia și jacheta au fost produse din bumbac din denim regenerat și vopsite cu indigo natural. În plus, au fost folosiți agenți de vopsire naturali pentru crearea diferitelor umbre de pe material.

Efectul de destrămare utilizat pentru marginile rochiei și jachetei a fost obținut printr-o metodă numită „ice blasting”. Ice blasting este o tehnică pionier folosită pentru destrămarea și adaugarea de abraziuni denimului; această tehnică nu generează deșeuri derivate. Gheața carbonică folosită pentru procedeu este non-toxică, nu produce deșeuri periculoase și nu eliberează gaze dăunătoare în atmosferă.

Tina Kunakey Di Vita

Look-ul a fost completat de pantofi argintii eco și de o geanta asortată. Ca o furtună în sine, outfitul a capatat multiple dimensiuni pe măsură ce se mișca, în timp ce partea din față și cea centrală au ramas susţinute.

Citeşte şi: Stranger & Stronger – colecția Diesel toamnă/iarnă 2018

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.