Demi Lovato consuma droguri când promova o viață curată

By  | 

Cântăreața Demi Lovato a mărturisit că era dependentă de cocaină în perioada când promova o viață curată, fără droguri.

În cadrul documentarului „Simply Complicated”, tânăra de 25 de ani vorbește deschis despre experiența ei cu droguri din 2012, la doi ani după ce a fost la reabilitare pentru consumnul de alcool și droguri.

Nu lucram la programul meu de recuperare. Nu eram pregătită să fiu curată”, spune Demi. „Luam cocaină cu mine în avion, o luam în toaletă, o luam noaptea… Vreo două luni am folosit zilnic.

Mai mult, cântăreața mărturisește că obișnuia să folosească urina altor persoane când trebuia să fie testată pentru consumul de droguri.

Într-o seară am luat o grămadă de cocaină și câteva Xanax și m-am înecat puțin. Inima mea a început să bată foarte tare și am crezut că fac o supradoză”, mai spune ea.

În documentar mai apare și maganerul ei, Phil McIntyre, care spune că și-a dat seama că Demi încă mai consuma droguri. „Eram în New York și era clar pe ceva; era în direct la o emisiune și promova noul ei stil de viață.”

McIntyre a discutat și cu ceilalți care făceau parte din echipa lui Demi: alți manageri, agenți, avocați etc. Toți au decis să o lase baltă pe cântăreață dacă nu se lasă de droguri. Fiind pusă în această situație, Demi a decis că nu merită să piardă totul și a decis să renunțe la aceste obiceiuri.

Demi Lovato nu este singura vedetă care a avut probleme cu consumul de alcool și droguri. Și Drew Barrymore, Lindsay Lohan, Mischa Baron, David Hasselhoff, Robert Downey Jr, Nicole Richie, Macaulay Culkin, Ed Harris, Johnny Depp sau Kristen Dunst s-au mai aflat în această situație.

Documentarul „Simply Complicated” poate fi vizionat pe canalul de Youtube al lui Demi Lovato.

Comments

comments

1 Comment

  1. carmi

    23 October, 2017 at 15:38

    uneori ipocrizia ne acapareaza in totalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *