Demi Lovato, cea mai căutată persoană pe Google în 2018

By  | 

Google tocmai a publicat topul căutărilor din ultimele 12 luni, iar cântăreața americană Demi Lovato se află pe primul loc din top.

Din păcate, motivele pentru care Lovato a prezentat atât de mult interes anul acesta nu se referă la talentul ei muzical, ci la problemele pe care aceasta le are cu drogurile. Cântăreața în vârstă de numai 26 de ani a mărturisit că a avut o dependență de alcool, cocaină și Oxycontin, iar în prezent se află în spital în urma unei supradoze de heroină.

Pe al doilea loc din top se află Meghan Markle. De la căsătoria cu prințul Harry până la anunțarea sarcinii, a fost un an mare pentru Ducesa de Sussex. De aceea, nu e de mirare că toți am vrut să aflăm mai multe despre ea. De fapt, lumea este foarte interesată de familia regală în general. De exemplu, „royal wedding” se află printre cele mai căutate evenimenteale anului, însă aici au contribuit și Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, care s-au căsătorit în luna octombrie. De asemenea, în top se mai află și „royal baby”, pentru că Ducesa de Cambridge a născut în luna aprilie, cu doar câteva luni înainte ca Harry și Meghan să anunțe că și ei vor deveni părinți.

Pe plan international, pe primul loc din top s-a aflat Cupa Mondială, urmată de uraganul Florence, rapperul Mac Miller, designerul Kate Spade, personalitatea TV Anthony Bourdain, celebrul Stan Lee (care au decedat anul acesta), dar și filmul Black Panther.

În ceea ce privește filmele, cele mai căutate au fost Black Panther, Incredibles 2, Deadpool 2, Avengers: Infinity War, A Quiet Place, A Star Is Born, Bohemian Rhapsody, Venom, Hereditary și The Nun. Cât despre seriale, pe primele locuri se află Roseanne, Altered Carbon, The Haunting of Hill House, American Idol, Lost in Space, Cobra Kai, Castle Rock, Westworld, Insatiable și On My Block.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *