De ce suntem atrase de Christian Grey?

Milioane de femei din toată lumea au citit seria de cărţi scrisă de E. L. James şi s-au simţit imediat atrase de personajul lui Christian Grey. După ce s-a anunţat că prima carte va fi ecranizată toate eram curioase cine va juca rolul milionarului şarmant, dar misterios, iar Jamie Dornan nu ne-a dezamăgit. 

Poate că personajul nu are doar fane, dar acestea există şi chiar în număr foarte mare. Totuşi, ce ne face să ne simţim atrase de Christian Grey?În primul şi în primul rând, este doar un personaj. Poate că am vrea să fie cineva cu care ne-am putea întâlni cândva, dar, pentru că nu este real, nu există riscul de a fi rănite de el. Iar prin rănite mă refer la sensul emoţional, nu la BDSM. E mereu acolo pentru tine, aşteptându-te.

Şi dacă tot am menţionat BDSM-ul, „50 Shades of Grey” este pentru multe cititoare prima lor experienţă cu acest tip de sex. Poate că pentru cei care sunt obişnuiţi cu cătuşe, bice şi alte instrumente „neortodoxe”, cartea şi filmul vor părea o joacă de copii, dar dacă este prima dată când citeşti/vizionezi aşa ceva, cu siguranţă te marchează într-un fel sau altul. Christian este în acest fel primul tău bărbat şi ştim toate ce sentimente puternice am avut pentru primul bărbat din viaţa noastră.

Apoi, chiar dacă suntem femei puternice şi independente, uneori ne dorim un bărbat care să deţină controlul. E recomfortant să ştii că poţi lăsa totul pe seama altcuiva; uneori avem nevoie de o pauză.

De asemenea, niciuna dintre noi nu ne-am dori un bărbat posesiv, dar ideea în sine este destul de atractivă. Ne dorim independenţă într-o relaţie, dar, în acelaşi timp, vrem să ştim că iubitului nostru îi pasă atât de mult de noi precum lui Chirstian îi pasă de Ana.

Nu în ultimul rând, Christian este un bărbat „defect”. Şi ce fac femeile când dau de un astfel de bărbat? Încearcă să îl aducă pe calea cea bună, bineînţeles. Chiar dacă acest lucru se întâmplă rareori, e în natura noastră!

Ţie ce îţi place la Christian Grey?

Nu uita de concursul nostru! Cosmopolitan pune la dispoziţie 35 de invitaţii duble la film, valabile la Grand Cinema & More. Găseşti mai multe detalii AICI.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.