De ce sa nu te tratezi acasa

By  | 

Indiferent de afecțiunea de care suferi, tratamentul „home-made” este posibil să nu funcționeze, ba chiar să-ți facă mai mult rău, dacă nu este realizat corespunzător.

Simptomele care te supără nu vor dispărea daca nu mergi la doctor. Iată de ce sa nu te tratezi acasa niciodată – și cu atât mai puțin după indicații descoperite pe internet.

4 lucruri pe care ginecologul nu are voie sa le faca niciodata

În ciuda progreselor medicinei, foarte multe femei aleg să trateze acasă simptome vaginale supărătoare, precum inflamații locale, arsuri, mâncărimi, scurgeri abundente sau dureri în timpul sexului, asociate de medici cu infecțiile vaginale.

„Importanța unui consult medical și riscurile automedicației nu sunt conștientizate de mare parte dintre paciente și, de cele mai multe ori, sănătatea devine o prioritate doar atunci când este amenințată”, spune Prof. Dr. Radu Vlădăreanu, președintele Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie și director al departamentului de Obstetrică și Ginecologie UMF “Carol Davila”, București. Nu mai sta pe gânduri și mergi la medic!

Informează-te cu privire la campaniile naționale privind sănătatea femeilor deoarece poți beneficia de analize/consultații gratuite. Știi deja – cu cât descoperi mai devreme o afecțiune, cu atât mai multe șanse ai să te vindeci rapid și complet.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *