De ce iti cade parul?

Ştim că este cea mai mare grijă a bărbaţilor când vine vorba de aspect, de aceea ne-am gîndit să-ți răspundem la o întrebare arzătoare: De ce îți cade părul?

Este normal să-ţi cadă zilnic părul, dar nu mai mult de 100 de fire pe zi… adică nu prea mult. Dacă observi că rişti să rămâi ȋn curând fără poadoabă capilară, trebuie să treci la atac cât mai repede pentru ca problema să nu se agraveze. Noi ȋţi spunem care sunt acele semnale care ar trebui sa te alarmeze.Când a început să-ți cadă părul?

Dacă a ȋnceput să-ţi cadă părul deodată

Cel mai probabil, treci printr-o perioadă extrem de stresantă. Nu sunt poveşti de adormit copiii acele incidente de care sigur ai auzit, când o persoană a albit peste noapte sau a rămas cheală – stresul poate face asta. Partea bună este că, imediat ce va trece această perioadă, şi părul va creşte la loc.

Dacă părul cade constant de ceva timp

Părul, ca ȋntregul organism de altfel, are nevoie de nutrienţii din mâncare pentru a fi sănătos, iar dacă alimentaţia ta nu este una echilibrată, este normal ca şi el să sufere. În cazul ȋn care-ţi cade mult păr de cam 2 -3 luni, revizuieşte-ţi dieta pentru că este posibil să ai carenţe de anumite minerale ca zinc, dar mai ales fier. Pe de altă parte, poate fi vorba de ceva ce nu ține de alimentație, ca o infecţie cu o ciupercă sau moștenire genetică.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise