Dakota Johnson, dezbracata intr-un clip senzual

Abel Tesfaye, cunoscut sub numele The Weeknd, a lansat luna trecută melodia „Earned It”, ce face parte din soundtrack-ul mult aşteptatului film „Fifty Shades of Grey” / „Cincizeci de umbre ale lui Grey”. Acum, artistul a lansat şi clipul piesei, unul foarte senzual, cu accente BDSM.

În clip, tânărul în vârstă de 24 de ani se află într-un teatru, bucurându-se de un show burlesque ce are loc numai pentru el. Dansatoarele sunt îmbrăcate (sau mai mult dezbrăcate?) foarte sexy şi au fiecare un bici în mână. Dar ce face clipul mai interesant este Dakota Johnson, care o interpretează pe Anastasia Steele, şi care este legată aproape goală deasupra scenei, învârtindu-se uşor în timp ce The Weeknd cântă sub ea.De acest clip s-a ocupat Sam Taylor-Wood, regizorul „Fifty Shades of Grey” / „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, care ne tachinează puţin până când filmul apare. 

Din păcate, Christian Grey nu apare deloc în videoclip, deci va trebui să aşteptăm încă puţin până vom putea să îl admirăm în ipostaze senzuale. Însă fanele sale trebuie să ştie că actorul Jamie Dornan nu a fost filmat complet dezbrăcat, deci va trebui să ne folosim imaginaţia. Motivul pentru care penisul domnului Grey nu va apărea deloc în film este destul de simplu: producătorii nu şi-au dorit un film porno, prea grafic, ci unul erotic, pentru a fi plăcut de cât mai multă lume.

Fifty Shades of Grey” / „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, inspirat de bestseller-ul mondial cu acelaşi nume scris de E. L. James, va avea preimera în cinematografele din toată ţara pe 13 februarie, la timp pentru Valentine’s Day.

Mai e puţin până atunci, aşa că pentru moment va trebui să ne mulţumim cu vizionarea clipului „Earned It”. Cum ţi se pare?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.