Curatenia zilnica: mai eficienta si mai la indemana cu noua gama Cif spray


Noua gama Cif spray
, destinata utilizarii de zi cu zi, imbina eficienta cu rapiditatea, oferind solutia ideala pentru indepartarea petelor „usoare”.

Cif Bathroom, spray pentru baie: indeparteaza depunerile de sapun dupa dusul celor mici, petele de pe chiuveta dupa ce te-ai spalat pe dinti sau picatura de fond de ten cazuta pe polita oglinzii din baie dupa ce te-ai machiat dimineata.

Cif Kitchen & Degraser, spray pentru bucatarie: pe baza de bicarbonat, cu ajutorul caruia se pot curata rapid urmele de grasime, mancare, cafea sau ceai, te ajuta sa pastrezi curate blatul dupa micul dejun, chiuveta dupa ce ai spalat vasele sau aragazul dupa ce tocmai
ti-ai facut o omleta.

Cif Windows and Shine, spray pentru geamuri si suprafete lucioase: indeparteaza urmele de manute pe care cei mici le-au lasat pe masa de cafea din sufragerie, curata ecranul televizorului de praf si pete si iti lasa ferestrele curate si stralucitoare.

Cif a fost lansat in anul 1969, fiind una dintre primele marci de produse universale pentru curatenie. In Romania, Cif exista din martie 1998, poziţionandu-se ca produs de curaţat care nu zgarie suprafetele.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.