Cum va afecteaza obiceiurile lui alimentare relatia

Da, da, da…toţi bărbaţii au aceleaşi scuze când vine vorba de mâncărurile extra grase şi în cantităţi industriale. Dar până aici! De acum înainte tu stabileşte  noul stil de viaţă pentru amândoi. Încearcă să nu te impui prea dur, ştim că bărbaţii nu acceptă ”ordine” însă nu te da uşor bătută când întâmpini rezistenţă.

 

 

Un studiu britanic a relevat că femeile au tendinţa să se îngrase atunci când se mută cu iubiţii lor. Dacă vrei să nu ajungi în aceeaşi situaţie din cauza tentaţiilor şi a comodităţii, ia atitudine din timp.

Nu se schimbă de la sine. Deşi ai fi tentată să crezi că se va schimba pentru că te iubeşte şi te apreciază, nu are nici o legătură pentru el dragostea cu alegerile alimentare pe care le face. Foarte important, dacă locuiţi împreună şi tu eşti cea care se ocupă de conţinutul frigiderului ai grijă să iei întotdeauna alternativele sănătoase ale preferinţelor lui gastronomice.

 

 

Gourmet vs. Gurmand. Nu trebuie să renunţe total la unele mâncăruri ci doar să micşoreze porţiile. Fripturi suculente, sandvisuri dintr-o pâine întreagă, shaworma-cu-de-toate, doar la auzul lor simţi că te-ai îngrăşat câte kilograme, însă pentru el sunt gustările obişnuite? Redu porţiile în primă fază, după care ajută-l să schimbe treptat meniul. Când va gusta preparatele tale gourmet o va face cu plăcere.

 

 

Mai multă mişcare. Ce-i drept, stilul de viaţă alert nu ne mai permite să ne îngrijim de forma fizică şi ne îndeamnă să facem mereu alegerile comode. Însrieţi-vă la o sală sau la un curs de sport pentru cupluri. Poate că o să fie reticent în primă fază, însă sentimentul minunat pe care îl va avea după prima şedinţă (mai puţin febra musculară) îl vor determina să facă din asta o obişnuinţă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.