Cum te poți distra vara aceasta dacă nu îți permiți să pleci în vacanță

Feed-urile de Instagram și Facebook ne sunt invadate de fotografii din vacanță, lucru foarte demoralizant dacă nu îți permiți să pleci în concediu vara aceasta. Totuși, asta nu ar trebui să te împiedice să te distrezi, iar în acest articol îți vom prezenta câteva opțiuni ieftine, la îndemâna oricui.

Organizează un picnic

Fie că îți inviți prietenii în curte sau mergeți într-un parc, picnicurile sunt un mod plăcut de a petrece timpul vara. Pregătiți mânare și gustări care să reziste la căldură, suficientă apă și ceaiuri, spray împotriva țânțarilor, loțiune cu SPF și un joc de cărți sau un board game care să nu ocupe mult spațiu.Organizează un club de carte

O ocazie perfectă de a petrece mai mult timp cu prietenii, dar și de a cunoaște oameni noi! Puteți ține întâlnirile în aer liber sau acasă la fiecare membru al clubului, prin rotație. Fiecare poate veni cu propuneri de lectură din care să alegeți sau puteți opta pentru liste „must read” pe care le găsiți pe internet.

Distrează-te cu prietenele la un sleepover

Pijamale, filme sau board games, snacks-uri, o sticlă de vin sau limonadă și… puțină bârfă. Acestea sunt ingredientele unui sleepover ca la carte!

Schimbă-ți garderoba cu un buget limitat

Nu trebuie să petreci ore în șir prin mall pentru a-ți împrospăta garderoba! În special vara se organizează numeroase târguri sau swap-uri de haine unde poți scăpa de lucrurile pe care nu le mai porți, întorcându-te acasă cu piese de care te-ai îndrăgostit pe loc. Poți chiar să organizezi unul acasă, împreună cu prietenele tale.

Home spa

Invită-ți prietenele la o seară de spa chiar la tine acasă, cu muzică relaxantă în surdină și un pahar de șampanie. Preparați-vă singure măștile și tratamentele din ingrediente naturale!

Tu ce alte activități ai mai adăuga pe această listă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.