Cum te machiezi în funcție de tunsoare

Nu contează cât de lung ai părul, cât contează cât și cum… te machiezi! Alegi o tunsoare îndrăzneață, dar abia acum începe schimbarea ta de look, fiindcă e musai să-ți adaptezi și machiajul.

 

BRETON VOLUMINOS

Ce zone ale feței sunt evidențiate: ochi, nas și bărbie

Este o tunsoare ce atrage atenția, însă și machiajul este important. Pune ochii în evidență cu un cat-eye sau un smokey îndrăzneț. Bretoanele atrag atenția și asupra nasului și bărbiei, iar dacă ai impresia că nu sunt tocmai punctul tău forte, le poți „îndulci” cu pudră pentru contur sau pudră bronzantă mată.

 

 

TEXTURĂ NETEDĂ

Ce zone ale feței sunt evidențiate: Pomeți și mandibulă

Acest stil de purtare a părului pseupune acoperirea unuia dintre pomeți, ceea ce crează un dezechilibru, făcându-l pe celălalt să fie mai proeminent. E o idee bună să te joci cu volumele feței folosind un iluminator lichid sau o pudră iridescentă, aplicată pe culmile pomeților, pentru a-i cizela .

 

 

BOB ÎN STRATURI, ONDULAT

Ce zone ale feței sunt evidențiate: nas, bărbie și buze

Coafura asta face ca buzele să domine chipul, grație straturilor din dreptul mandibulei și bărbiei, fiind potrivit aproape orice tip de machiaj. Alege o nuanță vibrantă de ruj – coraiul merge de minune în perioadele mai calde. O textură hidratantă va face ca buzele tale să pară mai mari și va împiedica urcarea lor.

 

CĂRARE MEDIANĂ

Ce zone ale feței sunt evidențiate: frunte și nas

Stilul anilor ’70 aduce în atenție fruntea. Poți minimiza aria aplicând o pudră bronzantă de-a lungul liniei scalpului, acdentuând în același timp ochii printr-un machiaj cat-eye sau cu gene lungi (false!), pentru a muta centrul atenției de la frunte la ochi.

 

CĂRARE LATERALĂ

Ce zone ale feței sunt evidențiate: obraji și pomeți

O șuviță arcuită, cu volum la bază, îți va face pomeții să iasă în evidență. Maximizează efectul cu un blush subtil sau o pudră roz deschis aplicată pe pomeți și creează contrast puternic aplicând o mascara ca tăciunele și subliniindu-ți sprâncenele.

 

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.